|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() בן 14
מתאמן ארבע חודשים במכון כושר . (סה"כ) גובה 1.51 משקל 43 ק"ג התחלתי להתאמן 147 ס"מ במשקל 33 ק"ג... 33.5 זו היא התוכנית AB . A : רגליים: כפיפות ברכיים 3x10 לחיצת רגליים 3x8 מכרעיים 2x10 לחיצת תאומים מוט על כתפיים 3x8 אל תגידו לי להוסיף פה סטים כי זה החלק השנוא אלי ,סליחה :/ חזה : Bench prees 4x8-10 עם משקולות בצדדים של המוט Flays 3x8-10 לחיצה בשיפוע חיובי 3x8 יד קדמית : W בעמידה 3x7 כפיפות מרפקים 3x8 יד יד פטישים 1x10 יד יד B : גב : מתח 1x5 פולי עליון לפנים 3x8 חתירה בישיבה כנגד מכונה 3x8 חתירה כנגד פולי תחתון משיכבה לטבור 3x8 כתפיים : לחיצת כתפיים במכונה 3x8 הנפות ידיים לצדדים 2x8 הרמה לסנטר עם מוט 3x8 יד אחורית: יד מאחורי הראש 3x8 יד יד כפיפת מרפקים כנגד חבל 3x8 תגובות בונות.. לא עושה SS ,רק רוצה חוות דעת על זאתי ומה אפשר לשפר .. מה אפשר להוריד.. להוסיף וציון :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יכולת לבחור תכנית יותר גרועה לנתונים שלך
צריך להעיף פה את רוב התרגילים והסטים להוסיף דדליפט וסקוואט כחלק מרכזי של האימונים לעשות עבודת בידוד (כפיפות,פשיטות) זאת בדיחה למישהו עם הנתונים שלך אתה צריך תכנית קצרה וקולעת עם מעט סטים ועיקר של תרגילים כבדים סקוואט/דד/חתירות/בנץ בלי עבודת בידוד, הכי בסיסי שיש תקשיב לי ותגדל אל תקשיב לי ותגדל חודשיים, תתקע שנים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נתת פה דגש בתרגילים של הרגליים.. אמרתי שאני לא רוצה ממש לעבוד על רגליים ומה לגדול בזה?
אני לא רוצה להיות מר.עולם אני רוצה כולה לפתח פלג גוף עליון.. ומה הבעיה לא הבנתי.. זה ab בסיסי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה כושב שאתה תגדל מכפיפות מרפקים ???? תעשה דדליפט סקוואט מזה תגדל ולא רק ברגליים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() עדיף שתעשה דדליפט וסקוואט ותאמין או לא הגוף שלך ( כל הגוף) יגדל יותר מאשר שתעשה לחיצות חזה וכל מיני תרגילים למיניהם שרק עובדות על פלג גוף עליון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה תוכנית מהמאמן גבר.
הוא גם אמר לי לעשות סקוואט כי הוא הבחין שיש לי בצקת בגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יותר מדי סטים ותרגילים.
7-9 סטים לשריר גדול. 3-4 לקטן. תרגילים מורכבים. ותעשה לעצמך טובה ותעשה סקוואט ודדליפט.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|