|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מחר הסילבסטר ואני יוצא לאכול בחוץ..עכשיו זה באמת לא מזיז לי אני כל שבוע יוצא לאכול במסעדה...
אבל העניין שפה אני יוצא ב 11 בלילה ואני יאכל ממש מאוחר..וגם אני מתכוון לדפוק חתיכת ארוחה. התפריט שלי ביום רגיל זה בצהריים לאכול ארוחה גדולה של אורז/ספגטי ובשר, ללכת להתאמן, ובערב לאכול חביתה וקוטג' וכל זה... אז מחר את הבשר והכל אני יאכל בלילה, ואת החביתה וזה בצהריים... הבעיה שלי זה שאני יסיים להתאמן ב 6 וחצי ככה, ישתה את השייק הכל סבבה..ומה לאכול עד הלילה? אני חייב לאכול משהו אני יגווע...אבל אני גם לא רוצה לחרוג משמעותית מהתפריט שלי.. מה הייתם מציעים? קחו בחשבון שבבוקר בעבודה אני אוכל 2 סנדוויצים בכל סנדוויץ 100 גרם פסטרמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במסה? תאכל כמה שבאלך.
שמע אחי, תארוחת ערב תעביר לצהריים ואת הצהריים לערב, תנסה לאכול איזה סלט ירקות גדול עם 2 פרוסות לחם בצד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() באמת שהסתבכת עם עצמך סתם....מי ישמע אתה תפרק שריר או תעלה עוד 15 אחוז שומן....
צ'יל אאוט דוד....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) שלא תבינו לא נכון אני לא בלחץ מהצ'יט..הקטע סתם בתור עצה מה לאכול? מה שוב טונה, שוב קוטג'...הרעיון שלי שתהיו יצירתיים..תאמינו לי שהדבר האחרון שמפריע לי זה הצ'יט הזה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בנאדם, פשוט תאכל, אתה לוקח את זה קשה מדי. לא חייבים לחיות כמו חיות מעבדה בשביל להגיע לתוצאות ואתה לא
חייב לאכול רק קוטג' וטונה. לך לקצב בקש שיחתוך לך נתח סינטה לסטייקים של 200 גרם, שים אחד מהם על מחבת כבדה לכמה דקות ותתפנק. מומלץ בצרוף רצועות בטטה אפויות בתנור, מעדן מהשמיים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לי לפעמים גם יוצא לאכול ארוחת ערב ב 11 בלילה בערך ..
זה לא כזה נורא נראה לי .. העיקר לאכול את הארוחה לא ?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אוכל לפני השינה זה לא צ'יט, זה חובה לכל מתאמן רציני.
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() וזה נחשב כארוחה רק אם זה כבש...
![]()
![]() |
#10 |
|
![]() אני יותר בקטע של פרות..
(על הגריל כמובן, לא בקטע רומנטי)
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה להתעסק בקקא? זה קורה פעם בשנה אל תתייסר בגלל ברזל ****** ותתחיל לחיות , אני הולך לשתות ולאכול כמו מטורף!
![]() |
#12 |
|
![]() תוריד קצת קלוריות במהלך היום, תוריד תשייק האחרי האימון ובמקום השייק קח משהו יותר משביע כמו טונה\קוטג מקור חלבון אחר, ואת הקצת קלוריות שהורדת במהלך היום תוסיף שיהי בתור פחמימה.., למרות שבתאכלס אם אתה במאסה זו התעסקות בקקה, אפילו אם אתה בחיטוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל תפציץ ותהנה אחי לא יקרה כלום אל תדאג !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב, גרמת לי לצחוק. (בלי שום שמץ של ציניות, רציני לגמרי)
![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אגב בסוף לא הייתה התלבטות...סגרו לנו הכל בבאר שבע חחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |