![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() טוב אז ככה
באימון חזה של היום ו2-3 אימונים אחרונים יש לי כאב בחלק העליון של הבית שחי/ראש הכי קדמי של הכתף,בעצם זה בחיבור הזה בין החזה והכתף הכאב רק בצד אחד והוא ממש מונע ממני להתאמן בהתחלה,אבל אז אני מעמיס לאט לאט ואז זה עובר,ואימון הבא אותו דבר מה עושים? ![]() תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לך לעשות שני דברים:
א) להפסיק פעילות שמכאיבה לך ולנוח או להוריד עומס. ב) לעשות חימום יותר ארוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה התחלתי חימום יותר ארוך
אבל כואב לי אפילו שאני מתחיל ממקל ריק (התרגיל זה בנץ פרס) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
או להפחית עומסים. וריאציות אפשריות- bench press בשיפוע תחתון, שעובד בעיקר על חזה תחתון. בקשר לכתפיים- נסה לעבוד בתקופה הקרובה רק על כתף שניה. כשתרגיש טוב יותר, תחזור לאמן גם את הכתף הבעייתית. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי עדין יש לי כאבים,כואב בכל תרגילי החזה ובכל תרגילי הגב שהם משיכות אנכיות (פולי עליון,מתח וכד')
בזמן יד קדמית כואב קצת וגם באימון אחורית כואב קצת,באחורית תלוי איזה תרגיל עשיתי היום דדליפט ולא היה כואב,עשיתי גם לחיצות עם מוט בעמידה ועוד כמה תרגילי כתפיים לנסות,לא כאב ככה שאני מפסיק עם שאר התרגילים ואני עובר רק לאימוני סקוואט דדליפט ולחיצות בזמן הקרוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אחי אם כואב לך יש להפסיק פעילות באופן מוחלט, אני לא רופא אבל כדאי לך לעשות את זה.
![]() |
![]() |
#7 | |
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
בעתיד תחזור לבצע את כל התרגילים. בינתיים אפשר לנסות טיפול תומך (ע"ע מאמר שכתבתי). רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |