ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-11-08, 13:51   #1
RoyGush
חבר פעיל

ברירת מחדל שיפור ניתור. פעם אחת ולתמיד בבקשה.

אוקיי,
יש המון מחקרים, המון אנשים אומרים תחזק את הרגליים, תחזק את התאומים, תחזק את הארבע ראשי.
אני מחפש תשובה נורמלית, אמיתית, בעלת ניסיון.
איך משפרים את הניתור?
ואיך לא מאבדים במקביל מהקלילות?
אני לא רוצה להתחיל להגזים ברגליים לקבל ארבע ראשי או תאום של איזה בודיבילדר ולהיות איטי כמו צב...
תודה לכל העוזרים
RoyGush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 13:58   #2
Mr Big
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr Big

ציטוט:
פורסם במקור על ידי roygush צפה בהודעה
אוקיי,
יש המון מחקרים, המון אנשים אומרים תחזק את הרגליים, תחזק את התאומים, תחזק את הארבע ראשי.
אני מחפש תשובה נורמלית, אמיתית, בעלת ניסיון.
איך משפרים את הניתור?
ואיך לא מאבדים במקביל מהקלילות?
אני לא רוצה להתחיל להגזים ברגליים לקבל ארבע ראשי או תאום של איזה בודיבילדר ולהיות איטי כמו צב...
תודה לכל העוזרים

חבל יש לי תוכנית בה תוך שבועיים אתה מקבל רגל של בודיבילדר...
תבין בשביל ניתור אתה צריך כח מתפרץ, ואימון כח מתפרץ זה משקלים גבוהים, חזרות נמוכות (1-3) ומנוחה ארוכה (3-5 דקות) בין סטים.
תרגילים טובים זה סקוואט, הרמת עקבים (לתאומים) בעמידה,ישיבה ופשיטת ברכיים במכונה.

אבל אם אתה מפחד לקבל רגליים של בודיבילדר אז תתעלם מכל מה שאמרתי...
Mr Big מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 14:09   #3
little_friend
חבר פעיל

הסמל האישי שלlittle_friend

עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr big צפה בהודעה
חבל יש לי תוכנית בה תוך שבועיים אתה מקבל רגל של בודיבילדר...
תבין בשביל ניתור אתה צריך כח מתפרץ, ואימון כח מתפרץ זה משקלים גבוהים, חזרות נמוכות (1-3) ומנוחה ארוכה (3-5 דקות) בין סטים.
תרגילים טובים זה סקוואט, הרמת עקבים (לתאומים) בעמידה,ישיבה ופשיטת ברכיים במכונה.

אבל אם אתה מפחד לקבל רגליים של בודיבילדר אז תתעלם מכל מה שאמרתי...

בולשיט...
אתה רוצה להתאמן על הקפיצה- תקפוץ... תציב לעצמך יעדים כל פעם ותגיע אליהם.. וכשהגעת תציב יותר גבוהים...

אני שיחקתי כדורף והייתי חוסם ומנחית ואני 180 ס"מ רק בגלל הניתור.. היה לי ניתור של 80 ס"מ.. הייתץי עובר בכיף את הרשת (2.43) עם הראש.. כל זה בגלל שהייתי קטן היה לי סל בחדר וכשהגעתי אליו אז קפצתי לתקרה, וכשהגעתי קפצתי לקרש של הסל וכשהגעתי קפצתי לסל... אני מסוגל לתפוס את הסל עם שתי ידיים (או לפחות הייתי לא ניסיתי איזה שנתיים).

אז.. עצה שלי- תקפוץ הרבה.. תנסה גם להוסיף משקל(לא רציני- עד 5 קילו) עם איזה ווסט או חגורה, משהו מעל המותניים... זה גם יעזור.
ישן 13-11-08, 14:22   #4
Mr Big
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr Big

ציטוט:
פורסם במקור על ידי little_friend צפה בהודעה
בולשיט...
אתה רוצה להתאמן על הקפיצה- תקפוץ... תציב לעצמך יעדים כל פעם ותגיע אליהם.. וכשהגעת תציב יותר גבוהים...

אני שיחקתי כדורף והייתי חוסם ומנחית ואני 180 ס"מ רק בגלל הניתור.. היה לי ניתור של 80 ס"מ.. הייתץי עובר בכיף את הרשת (2.43) עם הראש.. כל זה בגלל שהייתי קטן היה לי סל בחדר וכשהגעתי אליו אז קפצתי לתקרה, וכשהגעתי קפצתי לקרש של הסל וכשהגעתי קפצתי לסל... אני מסוגל לתפוס את הסל עם שתי ידיים (או לפחות הייתי לא ניסיתי איזה שנתיים).

אז.. עצה שלי- תקפוץ הרבה.. תנסה גם להוסיף משקל(לא רציני- עד 5 קילו) עם איזה ווסט או חגורה, משהו מעל המותניים... זה גם יעזור.

חברי הקטן...
אני עד גיל 12 קפצתי כאילו כח הכבידה פועל עליי פעמיים ולא עליתי 10 ס"מ מעל הקרקע, ורק באמצעות תרגול תמידי, 3 שנים אחר כך בגיל 15 ובגובה 1.75 מ' כבר הטבעתי בסל תקני אז תאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

לאנשים ששואלים כאן איזה שיטות יש כדי לנתר גבוה יותר לא תענה "פשוט תתרגל", כי זה כמו שתגיד לשחיין "לך תשחה" בשביל להשתפר.
אחד הדברים הדומיננטים באימון ספורטאים הוא שילוב של אימוני התנגדות בחדר כושר עם אימוני הסיבולת.

לסיכום נאמר שכדי לנתר גבוהה יותר צריך להתאמן יותר, ואם אתה מחפש אקסטרות תסתכל על מה שכתבתי למעלה.

יום טוב
ישן 13-11-08, 14:35   #5
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

תעשה פאוור קלין
ישן 13-11-08, 14:56   #6
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

בוקס סקוואט,בחופש הגדול התחלתי עם זה והניתור שלי השתפר באיזה 8-10 ס"מ,אני עכשיו נתלה על סל 3.05 (זה סל תקני ) מהמקום בקלות
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 15:20   #7
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי little_friend צפה בהודעה
בולשיט...

זה לא בולשיט, הוא צודק למען האמת, אבל כמובן שצריך לשלב את זה עם אימונים של ניתורים.
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 15:21   #8
iGotMilk
חבר פעיל

יש תכנית מצוינת שנקראת Air Alert III, שיפרתי את הניתור ב 5 ס"מ תוך חודש וחצי, נותן לך רגלי פלדה אבל זה כרוך בהרבה(מאוד) כאבים ושרירים תפוסים, האימונים מאוד אינטנסיביים ובימי מנוחה חייבים לרוץ איזה 10 דקות ריצה קלה או לשחק קצת כדורסל אחרת השרירים יתפסו פי 2..
iGotMilk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 17:31   #9
RoyGush
חבר פעיל

מעונין להרחיב על התוכנית הזאת אולי?

תודה לכולכם אגב.
RoyGush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 18:49   #10
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr big צפה בהודעה
חברי הקטן...
אני עד גיל 12 קפצתי כאילו כח הכבידה פועל עליי פעמיים ולא עליתי 10 ס"מ מעל הקרקע, ורק באמצעות תרגול תמידי, 3 שנים אחר כך בגיל 15 ובגובה 1.75 מ' כבר הטבעתי בסל תקני אז תאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

לאנשים ששואלים כאן איזה שיטות יש כדי לנתר גבוה יותר לא תענה "פשוט תתרגל", כי זה כמו שתגיד לשחיין "לך תשחה" בשביל להשתפר.
אחד הדברים הדומיננטים באימון ספורטאים הוא שילוב של אימוני התנגדות בחדר כושר עם אימוני הסיבולת.

לסיכום נאמר שכדי לנתר גבוהה יותר צריך להתאמן יותר, ואם אתה מחפש אקסטרות תסתכל על מה שכתבתי למעלה.

יום טוב
כל מה שכתבת טוב ויפה וגם אז הספציפיות תלויה ברמה של המתאמן, רק חבל שאין ממש קשר בין מה שכתבת בהודעה הקודמת לעבודה על כוח מתפרץ (בקצרה: עצימות, זמני מנוחה ובחירת תרגילים גרועה).

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 20:08   #11
Mr Big
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr Big

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikolm צפה בהודעה
כל מה שכתבת טוב ויפה וגם אז הספציפיות תלויה ברמה של המתאמן, רק חבל שאין ממש קשר בין מה שכתבת בהודעה הקודמת לעבודה על כוח מתפרץ (בקצרה: עצימות, זמני מנוחה ובחירת תרגילים גרועה).

תודה על ההערות, רק תקן אותי בבקשה כדי שכולנו נשכיל ונלמד...
ישן 13-11-08, 20:21   #12
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ברמה הבסיסית אתה יכול לקחת דוגמא מהפרוטקול אימון ב de בווסטסייד.
עבודה עם 55-60% מה rm1, בערך 8 סטים של 2-3 חזרות (בדדליפט רצוי סינגלים), בחירה של תנועות מורכבות ומנוחה של בערך דקה בין סט לסט כשהדגש הוא על מהירות.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-08, 02:06   #13
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

אימון פליאומטרי...אתה עומד על ספסל קופץ ממנו ומנתר לספסל השני וחוזר חלילה 10 חזרות...תוסיף משקל בהתאם
אתה יכול לעשות לאנג'ים עם משקל ובעליה פשוט תקפוץ באוויר ותחליף רגל.תשתדל שכל תרגיל יהיה כמה שיותר רציף

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-08, 09:23   #14
Rm3
חבר פעיל

עבודה של תרגילים מורכבים, מעט חזרות בדגש על מהירות.
power clean, power snatch.
עבודה פליאומטרית, חפש מידע בגוגל.
Rm3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-08, 10:38   #15
The Sun
Banned

ws4sb
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא