![]() |
שיפור ניתור. פעם אחת ולתמיד בבקשה.
אוקיי,
יש המון מחקרים, המון אנשים אומרים תחזק את הרגליים, תחזק את התאומים, תחזק את הארבע ראשי. אני מחפש תשובה נורמלית, אמיתית, בעלת ניסיון. איך משפרים את הניתור? ואיך לא מאבדים במקביל מהקלילות? אני לא רוצה להתחיל להגזים ברגליים לקבל ארבע ראשי או תאום של איזה בודיבילדר ולהיות איטי כמו צב... תודה לכל העוזרים |
ציטוט:
חבל יש לי תוכנית בה תוך שבועיים אתה מקבל רגל של בודיבילדר... תבין בשביל ניתור אתה צריך כח מתפרץ, ואימון כח מתפרץ זה משקלים גבוהים, חזרות נמוכות (1-3) ומנוחה ארוכה (3-5 דקות) בין סטים. תרגילים טובים זה סקוואט, הרמת עקבים (לתאומים) בעמידה,ישיבה ופשיטת ברכיים במכונה. אבל אם אתה מפחד לקבל רגליים של בודיבילדר אז תתעלם מכל מה שאמרתי... |
ציטוט:
בולשיט... אתה רוצה להתאמן על הקפיצה- תקפוץ... תציב לעצמך יעדים כל פעם ותגיע אליהם.. וכשהגעת תציב יותר גבוהים... אני שיחקתי כדורף והייתי חוסם ומנחית ואני 180 ס"מ רק בגלל הניתור.. היה לי ניתור של 80 ס"מ.. הייתץי עובר בכיף את הרשת (2.43) עם הראש.. כל זה בגלל שהייתי קטן היה לי סל בחדר וכשהגעתי אליו אז קפצתי לתקרה, וכשהגעתי קפצתי לקרש של הסל וכשהגעתי קפצתי לסל... אני מסוגל לתפוס את הסל עם שתי ידיים (או לפחות הייתי לא ניסיתי איזה שנתיים). אז.. עצה שלי- תקפוץ הרבה.. תנסה גם להוסיף משקל(לא רציני- עד 5 קילו) עם איזה ווסט או חגורה, משהו מעל המותניים... זה גם יעזור. |
ציטוט:
חברי הקטן... אני עד גיל 12 קפצתי כאילו כח הכבידה פועל עליי פעמיים ולא עליתי 10 ס"מ מעל הקרקע, ורק באמצעות תרגול תמידי, 3 שנים אחר כך בגיל 15 ובגובה 1.75 מ' כבר הטבעתי בסל תקני אז תאמין לי שאני יודע מה אני אומר. לאנשים ששואלים כאן איזה שיטות יש כדי לנתר גבוה יותר לא תענה "פשוט תתרגל", כי זה כמו שתגיד לשחיין "לך תשחה" בשביל להשתפר. אחד הדברים הדומיננטים באימון ספורטאים הוא שילוב של אימוני התנגדות בחדר כושר עם אימוני הסיבולת. לסיכום נאמר שכדי לנתר גבוהה יותר צריך להתאמן יותר, ואם אתה מחפש אקסטרות תסתכל על מה שכתבתי למעלה. יום טוב:bye1: |
תעשה פאוור קלין :)
|
בוקס סקוואט,בחופש הגדול התחלתי עם זה והניתור שלי השתפר באיזה 8-10 ס"מ,אני עכשיו נתלה על סל 3.05 (זה סל תקני ) מהמקום בקלות
|
ציטוט:
|
יש תכנית מצוינת שנקראת Air Alert III, שיפרתי את הניתור ב 5 ס"מ תוך חודש וחצי, נותן לך רגלי פלדה אבל זה כרוך בהרבה(מאוד) כאבים ושרירים תפוסים, האימונים מאוד אינטנסיביים ובימי מנוחה חייבים לרוץ איזה 10 דקות ריצה קלה או לשחק קצת כדורסל אחרת השרירים יתפסו פי 2..
|
מעונין להרחיב על התוכנית הזאת אולי?
תודה לכולכם אגב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה על ההערות, רק תקן אותי בבקשה כדי שכולנו נשכיל ונלמד... |
ברמה הבסיסית אתה יכול לקחת דוגמא מהפרוטקול אימון ב de בווסטסייד.
עבודה עם 55-60% מה rm1, בערך 8 סטים של 2-3 חזרות (בדדליפט רצוי סינגלים), בחירה של תנועות מורכבות ומנוחה של בערך דקה בין סט לסט כשהדגש הוא על מהירות. |
אימון פליאומטרי...אתה עומד על ספסל קופץ ממנו ומנתר לספסל השני וחוזר חלילה 10 חזרות...תוסיף משקל בהתאם
אתה יכול לעשות לאנג'ים עם משקל ובעליה פשוט תקפוץ באוויר ותחליף רגל.תשתדל שכל תרגיל יהיה כמה שיותר רציף |
עבודה של תרגילים מורכבים, מעט חזרות בדגש על מהירות.
power clean, power snatch. עבודה פליאומטרית, חפש מידע בגוגל. |
ws4sb
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ