|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: עו"ד
חדר כושר: הולמס פלייס - עזריאלי
|
![]() היי,
אני מתאמן כ-4 פעמים בשבוע (ab) - ימים א', ג', ה', ו', כאשר בימים א' ו-ה' מיד אחרי אימון כוח של שעה-שעה ורבע אני עושה פעילות אירובית אינטנסיבית של כ-50 דקות-שעה (ספינינג). ב-3 ימים נוספים: ב', ג', ו'/שבת אני יוצא לריצת ערב של כ- 5-6 ק"מ. משתדל לאכול נכון ולקוח תוספי תזונה לפי ההמלצות בפורום ובחנות: חלבון עם קריאטין לפני ואחרי אימון כוח, חומצות אמינו bcaa בזמן האימון/לפני ספינינג/מדי פעם גם לפני שינה. האם הפעילות האירובית/ריצות בתדירות כה גבוהה יכולה לפגוע בגדילה וחיטוב של השריר? תודה.
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גדילה וחיטוב של השריר לא יכולים לבוא במקביל. עודף של ריצות ואימוני כוח בהחלט יכולים לפגוע בהתאוששות של הגוף שלך. אין סיבה לעבור את ה4 אימוני כוח בשבוע ו3 אירובי בשבוע אלא אם כן:
1. אתה על חומרים. 2. ההתאוששות של הגוף שלך היא משהו פנומנלי. 3. אתה מתאמן למרתון או משהו כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: עו"ד
חדר כושר: הולמס פלייס - עזריאלי
|
![]() אין לי שום כוונה להיות רץ מרטון...
![]() הריצות הן בשביל להוריד את אחוזי השומן בגוף. נראה לך שפעמיים ספינינג אחרי אימון כוח ועוד ערב ריצה אחד יספיקו?
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לא ניתן להוריד שומן ובו זמנית להעלות שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תעשה ספינינג לאחר אימון כוח. אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות שעה כוח וחצי שעה אירובי לאחר מכן, אין סיבה שמשך האימון הכולל יעבור את השעה וחצי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|