|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.siz.co.il/my.php?i=mo3yitfg3zyn.jpg
הנה זאת התמונה^^ תראו מה שסימנתי זה איפה שכואב אבל מסביב לכל החלק הזה (כי לא יכולתי לסמן את הכל זה לא פרופיל) אז הסבר: לפני בערך 8-9 חודשים התאמנתי וזה כאב לי סבלתי לא יודע איך זה קרא אני חושב ממשקולת או לא יודע מה כבר לא זוכר אחרי זה פרשתי לפני איזה חצי שנה 7 חודשים בערך וכבר זה לא כאב לי עד לפני שבוע שחזרתי להתאמן וזה שוב כואב וזה ממש מעצבן אני לא יכול להפעיל כוח הרבה,זה מפריע באימונים,גם שאני מקפל את היד זה כואב. עשיתי צילום ואמרו שהכל תקין אבל זה לא !! מה אני יכול לעשות עכשיו ? וזה לא עובר פשוט לא עובר ! תעזרו לי בבקשה באמת שזה דחוף לי זה נמאס כבר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתה מתאמן לא נכון...
תשם לב שאתה לא שובר את היד כשאתה מבצע תרגילים. יש תרגילים ספציפים שכואב לך בהם יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבצע כמו שצריך והתרגילים שבהם כואב הכי הרבה זה יד קידמית ואחורית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
נראה שמדובר במתיחת שרירים/רצועות. הטיפול הוא שמרני: הפחתת עומסים עד שיהיו פחות כואבים, חבישה אלסטית של שורש כף היד, קירור או חימום מקומי. אם זה מתמשך או כואב בלי פרופורציות- לפנות לאורטופד שוב. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבישה אלסטית זה אומר כמו מגן לכף היד כמו סקוץ' כזה שמקיף את האזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
זה יותר נשמע כמו דלקת בגידים או משהו לא..? יש לי את אותם הכאבים לפי מה שהוא מתאר.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סבלתי בדיוק מאותה הבעיה! וכמו שהד"ר אמר הפנו אותי לרנטגן ושללו לי שבר ואז הפנו אותי לטיפול שנקרא איזוטופים או משהו כזה בקיצור הגיעו למסקנה שזה "בעיות גדילה" לא יודע מה זה החארטה שאמרו לי וזהו זה מה שאמרו ולא נתנו לי שום טיפול נקודתי או משהו כזה בכל מקרה סבלתי מזה איזה כמה שנים אבל באופן מפתיע זה לבסוף עבר לבד וכבר יותר משנה שאני לא סובל מזה..
מהניסיון שלי כל פעם שחזרו כאבים הפסקתי פעילות במכון השתמשתי במשחה שנקראת דיקלורן ג'ל וחבשתי בתחבושת אלסטית ככה עד שיכולתי לחזור לפעילות שזה כמה ימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() דלקת שורש כף היד. תקבע את זה לשבועיים ואתה כמו חדש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מתכוון למיפוי עצמות שנעשה לך. מאחר ולא נמצאה קליטה מוגברת, כלומר-הבדיקה תקינה, הוחלט שזה נובע מכאבי גדילה. הטיפול שקיבלת הוא סימפטומטי (תומך). אם הכאבים מתמשכים או מחמירים מומלץ להיבדק ע"י רופא. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ד"ר איזה בדיקה עושים לבדוק עם יש שחיקה באחת מהרקמות במפרק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() במידה ומדובר בעצם- צילום רנטגן.
כל פתולוגיה אחרת- מיפוי יכול להראות קליטה מוגברת. החסרון- הבדיקה אינה ספציפית לפתולוגיה. בריאות שלמה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נזכרתי.
כאבים בשורש כף יד יכולים לנבוע גם ממנח לא תקין של היד בחיי היום היום, כמו עבודה על מחשב. לשים לב לזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היו אותם כאבים בדיוק, בסוף התברר שהייתה לי דלקת, נתנו לי מעין מגן אלסטי כזה עם פלסטיק בצד התחתון של כף היד לקיבוע ואיזו משחה שאני לא זוכר את שמה לעיסוי וחודש של טיפולי פיזיוטרפיה.
הרס לי חודש-חודש וחצי של אימונים כי לא ממש ייחסתי לזה חשיבות, תפסיק להתאמן בנתיים עד שתלך לאורטופד.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם הייתי משחק במחשב והמקש היה רחוק מהיד והיד שלי הייתה מתעקמת ולא היה אכפת לי מזה כאילו זה כאב לי קצת אבל אמרתי לא נורא ובטח זה החמיר . והתרגילים אני עושה נכון במכון .. תודה רבה לכולם אם אפשר עוד עצות יועילו לי מאוד ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() לקבע= באמצעות פג/תחבושת אלסטית.
זה יכול להקל על התסמינים. בריאות שלמה.
![]() |
#18 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תחבושת כזאת.. אני השתמשתי בתחבושות כאלה שמקבעות את היד באגרוף, זה היה מעולה.. כבר אחרי הלילה הראשון ירד הכאב בחצי. את זה אפשר לקנות בחנויות ספורט, או כל פד אחר כזה בסופר :):):):) או משהו. תבקש משהו לקבע את שורש כף היד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי כאבים בשורש כף היד כבר למעלה מחודש וחצי.. לא התאמנתי מאז בגלל שאני פשוט לא יכול להרים כלום, אם זה שוקל מעל 5 קילו זה כואב מאוד ואם זה שוקל מעל 10 קילו זה כבר ממש רציני.. אני לא מרגיש שיפור, עשיתי צילום ואין שבר, ניסיתי לשים פד אבל אחרי 3 ימים לא הרגשתי שום שיפור והעפתי אותו, הרופא המליץ לי על גבס ל-3 שבועות, האם הגבס יפתור את הבעיה לדעתך? מכיוון שכואב לי גם כשאני עושה אגרוף ולו דווקא כשאני מרים דברים אני משער גם שאם יקבעו לי את האיזור והוא לא ינוע בכל זאת יכאב לי אם אני ארים משהו גם עם גבס.. אז אני קצת מפקפק ב-האם הגבס יפתור לי את הדלקת תוך 3 שבועות כשבמשך חודש וחצי לא קורה עם זה כלום דעתך?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
גבס נחוץ במקרה של שבר או חשד לשבר (למשל עצם הסירה). האורטופד בדק אותך והמליץ על גבס- קשה להעריך אם זה יעזור. בכל זאת, מאחר והוא בדק אותך הוא יודע על מצבך יותר ממני. נסה גבס ל 3 שבועות ועדכן אותי אם זה עבד. אם לא- יש אופציות נוספות. הוא בטח גם המליץ לך על נוגדי דלקת וקירור/חימום מקומי. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|