|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ערב טוב..
יש לי שאלה ואני מקווה שתנסו לענות לי עליה.. אני מתאמנת בדר"כ 4 פעמים בשבוע (אימון ab) בדר"כ בשעות אחר הצהריים (אחרי שתי ארוחות: ארוחת בוקר קטנה וארוחת צהריים גדולה) לאחרונה יש לי יותר וזמן וכל פעם כשאני באה להתאמן בבוקר (אחרי ארוחת בוקר קטנה) אני מרגישה עייפות וחולשה, כאילו הכוח שלי ירד ב- 50 אחוז. האם זה נורמלי?? תודה והמשך שבוע טוב
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, לכל אחד יש שעות בהן יש לו יותר כוח להתאמן. זה גם יכול להיות עניין של הרגל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אני אישית בבוקר לא יכול להתאמן הגוף עייף מאוד,העיניים וכל הפנים נפולות ועייפות וזה נורמלי להיות חלשים בבוקר היו מקרים שהלכתי להתאמן בבוקר וניסיתי לתת את המקסימום והרגשתי טוב אבל אין כמו אימון ב-6,7 בערב זה מושלם,אז מה שאני רוצה להגיד לך שאם את לא נהנת להתאמן בבוקר אז אל תתאמני אלה רק אם את חייבת.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואלה צודק..
תודה..
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני ככה לא יכול להתקרב לשום דבר בבוקר ושום דבר לא מתקרב אליי... אני עייף מת
דווקא בשעות ממש מאוחרות אני מקבל אנרגיה.. אני יכול לדפוק אימון בשעות לא קונבציונליות- 12-1 בלילה עם מלא אנרגיה... אבל בבוקר לא רואה בעניים.. אם את חייבת תנסי לשתות קפה חזק חזק שיעורר אותך ככה יתן לך ככה בוסט אנדרנלין.. אולי קצת מתיחות ואיזה פעילות ספורטיבית קטנה בבוקר ואחרי איזה חצי שעה לתת אימון... אם לא חייבת אז בשעות האנרגיה שלך רק ככה האימון שלך יהיה אופטימלי... בהצלחה shady |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם האימונים שלך בבוקר לא טובים, ויש לך הזדמנות להגיע בשעה אחרת של היום - פשוט אל תגיעי בבוקר.
אני מרגיש בדיוק כמו שאת מרגישה בבוקר. אני מרגיש שאני צריך לפחות כמה שעות ו-2 ארוחות לפני שאני מסוגל לגשת לאימון. Don't fight it, accept it
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |