|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אני עושה אימון AB .
זה הולך ככה: ABxABxABx... יעני שני ימי עבודה ואחריהם יום מנוחה. השאלה היא האם אני בכלל צריך את היום מנוחה הזה כשאני מתאמן עם תוכנית של AB כזו: A- חזה , יד אחורית ורגליים B גב, יד קידמית ובטן (לא עושה כתפיים בגלל דלקת) לפי הבנתי הלא גדולה, באימון כזה אין התנגשויות ככה שכל יום נחה קבוצת השרירים שעבדתי עליה ביום הקודם . אז מה אתם אומרים? להמשיך לנוח אחרי 2 ימי עבודה או שאפשר להתאמן כל יום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הגוף צריך תהאושש בלי שום קשר להתנגשויות בין שרירים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם ככה אז גם אימון של a ויום אחריו אימון b זה לא טוב כי אין מנוחה. אני לא מבין למה הגוף צריך להתאושש, אני מבין למה החזה צריך להתאושש אחרי שאני מאמן אותו, אז יום אחרי זה הוא יקבל מנוחה כשאני אאמן את הגב, ואז יום אחרי זה אני שוב פעם אאמן את החזה אחרי שהוא קיבל מנוחה. החזה לא מתאושש במצב כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ועוד כמה מילים ארוכות ומוזרות כמו מכנופיליה, אינקוויזיציה, פתלוגיה, שיגרון, ומפתח שוודי.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע שאני אבין, גם אימון של a ואחריו b ואחרי זה מנוחה זה גם לא טוב? אפשר רק יום כן יום לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בעיקר המפתח שוודי
|
![]() |
![]() |
![]() |