|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() סורי על החפירה אבל תקראו כי זה חשוב לי ><, ואם זה לא מתאים לפה יש אפשרות להעביר את זה לאן שזה כן מתאים ?
אוקי אז ככה (: קודם כל אני חדשה וזה אז להתחשב טוביק אז בתאכלס המשקל שלי סבבה למישי גבוה.. והבעיה שלי שאני נמוכה =/ [153] אז אני עכשיו הפסקתי עם הג'אנק [זתומרת בתהליכים .. אני אוכלת קצת :X] ואני רוצה להרזות. הבעיה שיש לי עכשיו מקומות מסויימים בגוף שאני רוצה להוריד אותם ואני לא יודעת איך ופה אתם נכנסים לתמונה =/ חשוב שתדעו שאני לא בחדר כושר ואני גם לא אהיה הכל אני אעשה לבד. ואני רוצה שיהיו לי שרירים אבל לא מהג'בריות שרואים שיש להן שירירים וזה =/ נו אני רוצה להיות מהנשים האלה שרואים שהן מתעמלות אבל אין להם גוף ג'אבר .. אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדברת (: אמממ ואל תגידו לי שמות של תרגילים כי אני לא מבינה בזה בכלל בכלל :S ![]() ![]() ![]() ![]() אממ ועוד שתיים מהים שזה יותר תתרכזו בבטן פחות ברגליים - ![]() ![]() ובקשה בלי עקיצות אנלא מתה על הגוף שלי וגם ככה ת'תמונות האלה היה לי קשה להעלות, אז פליז תנו ייעוץ רציני. איך מורידים ומה קודם וכל החרא הזה כי אני לא מבינה בזה בשיט =/ תודה לעוזרים [אם יהיו כאלה =/] נערך לאחרונה על ידי ~!Jasmin!~, 14-08-08 בשעה 02:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יעוץ אצל דיאטנית יעזור לך מאוד..
אצל גברים זה שונה מאצל נשים לדעתי זה מאוד יעזור לך.. ראיתי בנות שהיו אצל דיאטנית ויש להם גוף אחלה באמת תלכי ואני חושב שזה יעשה את שלו.. ואני יודע שהרבה בפורום יגידו לך לא שווה לא כלום באמת לגברים זה לא שווה אבל לבנות הייתי מאוד ממליץ..מניסיון שראיתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל נכון והרבה קרדיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תנסי לשלב כמה שיותר פעילות אירובית בסדר היום שלך בתור התחלה.
וכמובן תזונה מבוקרת. כמו שאמר ידידי מעל, עזרה מבחוץ (דיאטנית וכד') בהחלט יכולה לעזור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() קודם כל תדעי שאין כזה דבר להוריד שומן ממקום ממוקד, את יורדת באחוז שומן בכל הגוף..
את מוכנה לאכול לפי תפריט מסודר והכל כל הזמן? להשקיע? הינה קצת בכללי... בכללי את צריכה להיות על מאזן קלורי שלילי(להכניס לגוף פחות קלוריות ממה שהוצאת..)..לישמור על מספיק חלבון,לקצץ בפחמימות.. (שומן איכותי גם חשוב...!) אירובי יכול לעזור לך להגיע למאזן השלילי ככה שזה גם יעזור לך להרזות.. דבר חשוב שהרבה בנות עושות ואסור לעשות...אל תעריבי את עצמך! אל תעשי דיאטת כסח! קייצר תפריט ואירובי זה הפיתרון.. תזונאי יכול לעזור לך פה או שאת יכולה לקרוא ללמוד לשאול שאלות ולבנות לבד... וד"א...את לא תיהיה כמו הג'בריות האלה...גם אם תירצי..טיבעי את לא תוכלי...אז אין לך מה לדאוג מזה את לא תיתעוררי יום אחד בבוקר ותגידי"יאללה איזה סוסה נהייתי כוסאמק" :):):):) אם שכחתי משו או היתבלבלתי תעירו לי חברה למה אני לא הכי מרוכז עכשיו ביגלל השעה.. (: בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היית היום בלונה פארק?
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם את רוצה להתחטב זה בעיקר לאכול נכון ולעשות הרבה פעילות אירובית.
תשלבי עם זה תרגילי רגליים ובטן כמעט בלי משקל אבל עם הרבה חזרות. תוך חודשיים יראו את ההבדל בצורה משמעותית. תלכי לדיאטנית ותתאמי תוכנית אכילה נכונה ומסודרת שתלווה אותך לאורך הדיאטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כי .. לא דעת נו אנלא סומכת עליהן.. יש לי כמה חברות אצל דיאטנית והיא הופכת אותן לאנורקסית אנלא אוהבת את הרעיון הזה=/ קרדיו ? אוכל נכון אני משתדלת .. ציטוט:
ציטוט:
אני שקלתי 58 וירדתי ל52-3 [שוב, מתנדנד] וירד לימכל הגוף אבל יש דברים ספציפים שאני רוצה שירדו, והשאלה אם יש דרך מסויימת להוריד אותם ? בנוסף לכל האחוזי שומן שיורדים מהגוף .. אני בחיים לא ארעיב ת'צמי , אני לא מסוגלת >< אני יכולה להפחית בכמויות אוכל, נגיד אם פעם שני שניצלים היום משביעים אותי.. אז אני מסוגלת להוריד את זה לאחד =/ עכשיו איך אני יודעת כמה חלבון ופחממות אני צריכה לאכול ומתי וכל זה ? כי בתתאכלס מה שאתה אומר פה אני פחות או יותר יודעת.. אני פשוט לא יודעת איך לעשות את כל זה אממ ובקשר לג'אברית אני אגיד לך מה.. פעם חזרתי מהים בתמימות כולי הולכת ברגל הביתה וזה.. פתאום מכונית עוצרת שואלת אותי איך מגיעים לככה וככה הסברתי ואז האיש במכונית שאל אותי איפה אני מתאמנת .. ואמרתי שאני לא מתאמנת, אני חזרתי מהים s: אז הוא אמר שמוזר שאנלא מתאמנת כי בדרך כלל מדריכי כושר [והוא אחד כזה] מזהים מי מתעמל ומי לא.. ופעם איזה מורה לספורט אמרה שיש לי גוף מדהים שאפשר לחטב אותו ואיזה מבנה ואיזה מבנה ונינינ ונהנהה אז אני מפחדת להיות ג'ברית מאז p: איפה אני מוצאת ולומדת לעשות תריגלי רגליים ובטן בבית ובצורה נכונה ? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דבר ראשון.. מאיפה את? בת כמה?
סתם סתם ממ.. תתחילי לעשות אירובי כל יום או לפחות ככה 5 פעמים בשבוע.. לאכול נכון.. ותשלבי דיאטנית היא תעזור לך.. ואם את רוצה גוף יפה של דוגמנית כמו שאת אומרת אז חייב חדר כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
משתמש פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הנקודות האלה בתמונה השלישית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יהיה קשה להשיג מה שאת רוצה בתנאי שתעמדי בזה היטב, ובאמת תייחלי לתוצאות.
נתחיל בזה שתנסי לא לאכול בכלל מזון מהיר, או לצמצם במידת האפשר, זה זבל לא בריא וצריך להימנע ממנו לחלוטין, לא רק בשביל לרזות, אלא גם בשביל לחיות בריא. שנית, נסי להוריד את צריכת הפחמימות, זה מה שגורם לנו (בעיקר) להראות שמנמנים, בגלל הצטברות שומן ונוזלים. אל תאכלי בורקסים, מלאווח, כל המאכלי בצק האלו. נסי לאכול מזונות בריאים יותר כמו לחם מחיטה מלאה, פירות במידה, ירקות. אכלי חלבונים רזים ומגוונים, ביצים, עוף, בקר רזה, מוצרי חלב דלי שומן. זה התמצית של הדיאטה בעיקר. אבל בשביל לרדת במשקל צריך פעילות גופנית. לכן את באמת צריכה לעשות קרדיו, כפי שנאמר. קרדיו כלומר פעילות אירובית, ריצה (מומלץ), שחיה, אופניים מאוד טוב גם. זה הכל פחות או יותר ובהצלחה. ד"א את לומדת בעירוני ג' וגם אני חח זה תמיר מט'4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() לפי דעתי יש לך אחלה גוף לבחורה... את לא שמנה או משו כזה..
תעשי הליכות , כל מיני פעילויות ארוביות.. כמו שאמרו לך גם תעשי תרגילי בטן ורגליים.. ולאט לאט את תיראי תוצאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ![]()
![]() |
#18 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() תעשי ככה בסדר יורד:
1.תרשמי לחדר כושר או ריצות בים,אמנם לא תמיד חייב אירובי כדי לרד באחוז שומן(במיקרא שלך חייב) 2.מעזן קלורי שלילי(להוציא יותר ממה שניכנס לגוף) ולהכניס לגוף מזון עם ערך תזונתי. 3.תשמרי את התמונה של הבחורה בחתימה שלי. בהצלחה ![]()
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() הורדת שומן במקום אחד,זה רק בעזרת שאיבת שומן.
בעיקרון,אם את רוצה להוריד טוב ושרירים בקטנה זה חייב חדר כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תזונה נכונה ופעילות אירובית יעשו תעבודה
![]() |
הגדרות אשכול | |