|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני נוסע לעשות ויזה לארצות הברית בשגרירות זה ברחוב הירקון הבנתי ליד הנמל..
1. איך אני מגיע לשם מהתחנת רכבת ובאיזה תחנה כדאי לרדת ? 2. מה יש לעשות שם באיזור? להסתובב קצת וזה.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בבוקר? לך לים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לך לחומוס אשכרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בחייאת דינק איפה אני צריך לרדת מה אתם שני מפגרים מזה התשובות האלו..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלת מה אפשר לעשות באיזור בשאלה 2, הם ענו לך מה אתה רוצה? :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל לך תזדיין
שני אנשים מנסים לעזור לך אתה אומר להם שהם מפגרים? דבר שני אני תמיד רציתי לבקר בשוק הכרמל - בגדים,תמונות ושאר ירקות דבר שני כיכר המדינה - אמרו לי שפחית קולה עולה שם 12 ש"ח ויש שם חנוןיות מעצבים אחושילינג דבר שלישי - בוודאות אני יודע שכל המסעדות הכי טובות בארץ נמצאות שם (או באזור) הנמל אמרו לי זה אחד מאזורי התרבות הגדולים של תל אביב, ביום ובלילה יש שם את מסעדת מקס ברנר אם שמעתה (שזה חלום ילדות שלי לבקר שם) מסעדה שרוב התפריט שם זה שוקולד, חפש בגוגל הבית ספר שלי עשה טיול לשם לפני שנתיים וזה בערך היה המסלול, ממה שסיפרו לי באמת מקום טוב לטייל בו
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הרג אותי ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה בדיוק עשיתי את אותו דבר לפני שנה, בכל מקרה יש לך שם צמוד מכון כושר וליד מקום כזה עם טוסטים שמוכר גם מנות של אבקות חלבון (נשבע לך), אין לי מושג מה יש לעשות שם יותר מדי חוץ מזה
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תחגוג עם כל העיר את הזכיה של מכבי
(נכתב בשעה 22:11)
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש לא שווה לקנות שם (קומה שלוש ליד הכניסה להולמס פלייס), שייק חלבון (מנה) 20 שקל בערך :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אומנם לא עשיתי סקר, אבל לדעתי ברוב ה"ברי שייקים" בת"א, מוכרים גם שייקים של חלבון.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
שוב פעם סייבר?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי.
קודם כל , ייקח לך הרבה זמן לעשות ויזה. רק העמידה בתור מבחוץ, בידוק בטחוני ומיליארד טפסים שאני מקווה בשבילך שהכנת בבית (אני לא הכנתי). רק הסיפור הזה זה כמה שעות. לגבי דרכי הגעה - אין לי מושג לגבי שום קו מעזריאלי או רכבת ארלוזרוב שמגיע לרחוב הירקון. בכל אופן מונית אמורה לצאת באיזור ה-20 שקל. אם לא, אין רע בקצת קרדיו. חצי שעה ריצה. מה יש לעשות באיזור הירקון? קודם כל יש את הים. על הטיילת יש לך פאבים כולל באז סטופ שמוכר אלכוהול מוזל בשעות היום (12 שקל לחצי ליטר מהחבית) ואפשר למצוא שם תיירות בשעות היום. אם זה פחות מעניין אותך, עדיף לך ללכת רגיל לאיזור בוגרשוב/ שינקין שהוא בהחלט איזור נחמד להסתובב בו (ולקנות). לגבי אוכל ושתיה אין סיבה לדאוג, יש לך בכל מטר - גם על הטיילת, גם על רחוב הירקון עצמו, גם על כל הרחוב הגדולים בסביבהץ
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|