![]() |
מחר נוסע לתל אביב בבוקר - מה יש לעשות שם?
אני נוסע לעשות ויזה לארצות הברית בשגרירות זה ברחוב הירקון הבנתי ליד הנמל..
1. איך אני מגיע לשם מהתחנת רכבת ובאיזה תחנה כדאי לרדת ? 2. מה יש לעשות שם באיזור? להסתובב קצת וזה. |
בבוקר? לך לים...
|
לך לחומוס אשכרה
|
בחייאת דינק איפה אני צריך לרדת מה אתם שני מפגרים מזה התשובות האלו..
|
שאלת מה אפשר לעשות באיזור בשאלה 2, הם ענו לך מה אתה רוצה? :):):):)
|
קודם כל לך תזדיין
שני אנשים מנסים לעזור לך אתה אומר להם שהם מפגרים? דבר שני אני תמיד רציתי לבקר בשוק הכרמל - בגדים,תמונות ושאר ירקות דבר שני כיכר המדינה - אמרו לי שפחית קולה עולה שם 12 ש"ח ויש שם חנוןיות מעצבים אחושילינג דבר שלישי - בוודאות אני יודע שכל המסעדות הכי טובות בארץ נמצאות שם (או באזור) הנמל אמרו לי זה אחד מאזורי התרבות הגדולים של תל אביב, ביום ובלילה יש שם את מסעדת מקס ברנר אם שמעתה (שזה חלום ילדות שלי לבקר שם) מסעדה שרוב התפריט שם זה שוקולד, חפש בגוגל הבית ספר שלי עשה טיול לשם לפני שנתיים וזה בערך היה המסלול, ממה שסיפרו לי באמת מקום טוב לטייל בו |
ציטוט:
זה הרג אותי:laughing: :laughing: :laughing: |
וואלה בדיוק עשיתי את אותו דבר לפני שנה, בכל מקרה יש לך שם צמוד מכון כושר וליד מקום כזה עם טוסטים שמוכר גם מנות של אבקות חלבון (נשבע לך), אין לי מושג מה יש לעשות שם יותר מדי חוץ מזה
|
ציטוט:
|
תחגוג עם כל העיר את הזכיה של מכבי
(נכתב בשעה 22:11) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממש לא שווה לקנות שם (קומה שלוש ליד הכניסה להולמס פלייס), שייק חלבון (מנה) 20 שקל בערך :/ |
ציטוט:
|
אומנם לא עשיתי סקר, אבל לדעתי ברוב ה"ברי שייקים" בת"א, מוכרים גם שייקים של חלבון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שוב פעם סייבר? |
חחחחחחחחחחחח
|
אוקיי.
קודם כל , ייקח לך הרבה זמן לעשות ויזה. רק העמידה בתור מבחוץ, בידוק בטחוני ומיליארד טפסים שאני מקווה בשבילך שהכנת בבית (אני לא הכנתי). רק הסיפור הזה זה כמה שעות. לגבי דרכי הגעה - אין לי מושג לגבי שום קו מעזריאלי או רכבת ארלוזרוב שמגיע לרחוב הירקון. בכל אופן מונית אמורה לצאת באיזור ה-20 שקל. אם לא, אין רע בקצת קרדיו. חצי שעה ריצה. מה יש לעשות באיזור הירקון? קודם כל יש את הים. על הטיילת יש לך פאבים כולל באז סטופ שמוכר אלכוהול מוזל בשעות היום (12 שקל לחצי ליטר מהחבית) ואפשר למצוא שם תיירות בשעות היום. אם זה פחות מעניין אותך, עדיף לך ללכת רגיל לאיזור בוגרשוב/ שינקין שהוא בהחלט איזור נחמד להסתובב בו (ולקנות). לגבי אוכל ושתיה אין סיבה לדאוג, יש לך בכל מטר - גם על הטיילת, גם על רחוב הירקון עצמו, גם על כל הרחוב הגדולים בסביבהץ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ