|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
[פרסום] תכנית אימונים שבניתי
ABXABXX
A - חזה, כתפיים וגב חזה- לחיצת חזה בשכיבה במוט (במכונה-לא צריך ספוטר) 3 סטים 15 חזרות לחיצת חזה עם משקולות יד בשכיבה 3 סטים 15 חזרות פלייס כנגד משקולות - הרמת ידיים מהצדדים בשכיבה 3 סטים 15 חזרות כתפיים- לחיצת כתפיים במוט 3 סטים 15 חזרות הרחקת משקולות לצדדים 3 סטים 15 חזרות הרחקה לצדדים בישיבה ע"י מכשיר 3 סטים 20 חזרות גב- מתח 5 סטים 5 חזרות פולי עליון 3 סטים 10 חזרות Cable straight arm pulldown(איך קוראים לזה בעברית?) 3 סטים 15 חזרות B- יד קדמית, יד אחורית, רגליים יד קדמית- כפיפת מרפקים עם כבל 3 סטים 10 חזרות כפיפת מרפקים עם משקולית יד 3 סטים 10 חזרות Dumbbell concentration curl(עברית?) 3 סטים 10 חזרות יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים 3סטים 10 חזרות Dumbbell kickback (עברית שוב?) 3 סטים 10 חזרות Cable bent-over triceps extension (עברית?) 3 סטים 10 חזרות רגליים- לחיצת רגליים 3 סטים 10 חזרות פשיטת ברכיים 3 סטים 10 חזרות האימונים מתחלקים ככה: ראשון A, שני B, שלישי מנוחה, רביעי A, חמישי B, שישי מנוחה, שבת אני לא סגור חשבתי בשבת ללכת לחדר כושר כדי לרוץ קצת גם לרדת בשקל? שכחתי להוסיף שבסוף כל אימון אני עושה גם כפיפות בטן(רגיל ואלכסון, 3 סטים כל דבר של 25 חזרות) המטרה היא חיטוב, נתונים: 173~174 משקל 75 בן 17 אחוז שומן:?? *בכוונה לא שמתי יותר מידי על הרגליים אני לא רוצה לעבוד עליהם כמעט... תודה! ![]()
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|