|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הנה תמונות שלי לאחר שבועיים של מאסה, מצטער על הפוזינג הגרוע....:
![]() סייד צ'סט גרוע אני יודע..... ![]() http://i13.tinypic.com/6q1ep9g.jpg http://i13.tinypic.com/8eucww9.jpg http://i10.tinypic.com/6xvn9lh.jpg http://i17.tinypic.com/8flrreq.jpg אני יודע שזה נראה יותר כמו עקמת גב חחחח, בכל מקרה היום למדתי לפרוס כמו שצריך וגב הגב יותר גדול אז אני יעלה בקרוב תמונות עדכניו.....עוד תמונה נחמדה של טרפזים: ![]() אלו תמונות שלי מהשבועיים הראשונים של המאסה, הנתונים שלי בזמנו: היקף יד קר: 37 ס"מ היקף חזה: 96 ס"מ היקף 4 ראשי 57 ס"מ היקף תאומים 36.5 ס"מ משקל: 72 ק"ג אחוז שומן 14-15 הנתונים שלי היום בחודש וחצי של המאסה: היקף יד קר: 39 ס"מ היקף חזה: 98-100 ס"מ היקף 4 ראשי 60 ס"מ היקף תאומים 38.5 ס"מ משקל: 77 ק"ג אחוז שומן 14-15 נ.ב אני מטלבט אם לעלות תמונות נוכחיות שלי היום או להמתין עד סיום המאסה שזה יערך בפסח עונת החיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() מה אתה מביא תמונות של פעם.. ? תן תמונות של עכשיו .. תוך חודש וחצי עלית 2 ס"מ ? מ 37 ל 39 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ^^^
זה בעיקר נוזלים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזה התמונות הלא ברורות האלה ? תן פוזות נורמאליות ! פרונט רפוי פרונט בייספס סייד צ'סט מוסט מאסקיולר דברים כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בהמשך, אלו מהראשון בינואר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זה התמונות המוזרות האלה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() חחח הרגת אותי עם התנוחות האלה סה''כ נחמד בהצלחה בהמשך
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ^^
תודה, וכן גם אני עכשיו מתסכל על זה וצוחק על הפוזינג שלי, כיום אני כבר יודע לעשות פוזינג נכון, בכל מקרה בפסח שזה סיום המאסה שלי אני יעלה תמונות ואם יהיה ביקוש אז אני יעלה לפני חחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרגת אותי פה אחי בלי להעליב אתה ניראה כמו אוגר פה בלי להעליב אבל ככה מסה טובה ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אחי מזה התמונה הזאת עם המשקפי שמש ? זה פורום של 99% גברים , תזהר שמישהו לא יתחיל איתך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חזה טוב
![]() יפה יפה אחי שפר גב ידיים ותעלה תמונת רגלים ![]() בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() תודה גלעד, ואלו תמונות מהראשון לינואר כך שהיום יש קצת שיפור כלשהו בגב למרות שזה נקודה חלשה אצלי )-: וידיים גם גדלו שם הם היקף 37 אני יודע שזה גלום היום הם משהו בין 38.5-39.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() צטט:
במקור פורסם על ידי Mad_dog הרגת אותי פה אחי בלי להעליב אתה ניראה כמו אוגר פה בלי להעליב אבל ככה מסה טובה כל מי שמנסה לעשות פוזינג ב-8:00 בבוקר עם 3 שעות שינה יוצא כמו אוגר בוא נגיד ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אל תעלב זה היה בצחוק יצאת מצחיק פשוט חחח
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() בקשתם תמונה של גב נוכחית הנה:
![]() חרא של איכות אני יודע ובגלל זה זה דופק הכל, הידיים יצאו שם פיציות, אבל לא נורא פעם הבאה אני יביא מצלמה דיגיטלית ולא מצלמת WEB מלפני 5 שנים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ניראה טוב אחלה מאסהה
תמשיך ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() ^^
תודה אח שלי.... נקווה לטוב בפסח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) איזה מצחיקות התמונות.
א. גב גרוע (בלי להעליב) ב. חזה לא משהו בכלל , כתפיים סבירות ג. אם הידיים שלך 2 ס"מ נוזלים זה לא טוב בכלל. מה גב שבתמונות לא נראה גם 37 ולא נשמע שעלית מסה (לא נוזלים) 2ס"מ בפחות מחודש. הפריסה הראשונה של הגב קורעתתתת חח...השנייה יותר טובה אבל רואים שאין גב . תתחיל לגדל שיער כי קרחת לא מתאים לך חח P: בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|