|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו היום נמדדתי במשקל ואחוז שומןןן הקיצר עליתי איזה 6 קילו בחודשיים עליתי 2 קילו שריר ועליתמ 11.8 עד ל15 אחוז שזה גרוע הקיצר אני שוקל לעשות חיטובון קטן
עכשיו השאלה שלי כמה זממן אתם ממליצים לי לעשות תחיטוב? ולשנות תתפריט לתפריט חיטוב ככה לחודש או כמה זמן שאני יעשה תחיטוב הקטן?? אין אני במצב גרוע עכשיו אני שוקל 71 ו15 אחוז שומן אבל אכלתי לפני שנקלתי( כאילו פחמימות של לפני אימון איה 100 גרם אורז) ומדדתי תאחוז שומן אז יכול להיות שהאחוז שומן והמשקל קצת פחות אבל עדיין נראה לי אני יעשה חיטוב כי המטרה שלי להגיע למשקל 77 ככה על אחוז 15-16 ואז להפציץ בחיטוב....
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() המשקלים האלו מאוד לא מדויקיים מספיק שאתה שותה יותר מפעם קודמת זה יקפיץ את האחוז שומן
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא הבנתי ממש מה אמרת
ועוד תגובות
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היא התכוונה שזה לא מדויק כל המשקלים וכל מה שמדדת בגלל שמספיק שתשתה כוס מים לפני או בכללי במשך היום ואז תמדוד\תשקול את עצמך בערב והמשקל יגדל הבנת ? בגלל זה מומלץ למדוד, לשקול תמיד שקמים בבוקר לאחר הפיפי...
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בסר הבנתי אבל תגידו לי מה לעשות אני לא יודע אם כדאי לעשות חיטוב קטן או לא וכול מה ששאלתי
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() זה תלוי בך אבל תיקח בחשבון שזה יעצור את תהליך המסה שרציתה בכל מיקרה חודש זה מעט מידי אפילו לחיטוב קטן אבל יכול להיות שאתה בחודש תשיג את התוצאה זה תלוי בך אני לא הייתי עושה חיטוב אולי טיפה לאיזה חודש מוריד את הפחמימות בקצת
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות אני ציך להחליט אני רוצה לראות מה לעשות
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|