|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי שיכול לתת לי מידע על התוכנית, איך היא בנויה, כמה זמן, הכל... קראתי פעם את הבלוג בתפוז ולא הבנתי כל כך...מי שיכול לעזור לי בבקשה, אני רוצה לעבור קצת לפיתוח כוח...אחרי שלוש חודשים הפסקה, עכשיו אני חוזר ורוצה לגוון ולקבל יותר מוטיבציה...
תודה מראש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין לי הרבה ידע בתכנית הזאת אז נחכה שאדון טאיבוקס יגיב
*במידה והוא לא יגיב אני יכתוב לאור כל השאלות על התכנית 5x5 הייתי מציע שיעשו אשכול ואנשים שמבינים (כמו שכתבתי למעלה) יכתבו דעה מניסיון אישי ומידע כללי על התכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קרא פה, הכל מוספר בפירוט.
http://www.geocities.com/elitemadcow...Linear_5x5.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל ברכות על ההחלטה הנבונה.
כמו שSETH ABLE רשם, כל המידע נמצא שם באתר, אם תזדקק לשאלות ספציפיות, feel free to ask. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה לכולם!
דבר שני האתר באנגלית וזה דיי קשה לי לקרוא את הכל ולהבין...אולי יש משו בעברית? בכל מקרה מה שהבנתי מהבלוג בתפוז זה שיש כמה שבועות של התוכנית, משו עם ווליום ואז Rm1 בשבוע האחרון, תקנו אותי עם אני טועה.... תודה רבה לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא מכיר משהו בעברית. תראה, יש שם טבלה, עם כל התרגילים לפני ימים ובסוף יש לינק לקובץ אקסל שאתה יכול להכניס בו את המשקלים שלך ולקבל אוטומטית את כל האימונים שלך לחודשיים הקרובים. תנסה לקרוא לאט לאט את התאור של התוכנית, תוריד את הקובץ הזה ותנסה להבין מה הולך. אם יהיה משהו ספציפי שאתה לא מבין או לא בטוח בו, אני אשתדל לעזור. בגדול התוכנית המתוארת שם הולכת משהו כזה: יום שני: סקוואט, בנץ', חתירה. יום רביעי: סקוואט קל, מילטרי פרס דדליפט. יום שישי: סקאווט, בנץ' חתירה. ביום שני אתה עושה בכל התרגילים 5 סטים בפרמידה כמו שמתואר באתר. ביום רביעי אתה עושה סקוואט קל, מה שאומר מתחיל בפירמידה כמו ביום שני, אבל בסטים האחרונים נשאר כמו ב3. מילטרי אתה עושה פירמידה עם 4 סטים, כנ"ל בדדליפט. ביום שישי אתה עושה פירמידה עד לסט של 3 (עם משקל שהוא קפיצה אחת מעבר למשקל של יום שני) בכל התרגילים, ומוסיף גם סט קל של 8. הסבר יותר מפורט יש באתר, הוא מסביר שם למה אתה עושה כל דבר, איך לבחור את המשקלים וכו'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה ארחי קראתי....מה אתם ממליצים? ללכת על התוכנית של ביל סטאר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() או שבעצם התוכנית של - Bill Starr & Glenn Pendlay 5x5 Periodized Version נשמעת ממש טובה!!!
ד"א: למה אי אפשר לערוך תהודעה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(רמז - לא ממש) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח כן ראיתי...אבל בתוכנית של ביל סטאר עולים לאט לאטטט במשקל חבל על הזמן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|