|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() היום התחלתי להתאמן על מיליטרי פרס.
לא הפגזתי במשקלים כי צריך להתרגל לתנועה וכו' וכו' וכו'. עבדתי על ספה כאשר המושב כמעט אנכי. בנוסף השתמשתי בסטנד למוט בגובה ברך בערך. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה והנוחה ביותר להרים ולהוריד את המוט לפני ואחרי התרגיל מבלי לפגוע בגב ומבלי לפחד להפיל על עצמך במידה וממש מתעייפים מהתרגיל. אם אפשר פירוט כמו לילד מפגר - יתקבל בברכה. עוד שאלה, עשיתי היום גם כתף קדמית עם מוט (היה קשה וטוב!) ודלתא אחורית כאשר אני נשען בשיפוע לקדימה ומרים דאמבלים לכיוון אחורה עם ידיים ישרות (לא הכי כיף אבל ככה זה השריר המציק הזה) עד עכשיו הכל בסדר. ניסיתי כתף מרכזית (זה השריר? שעובד בהנפת דאמבלים לצדדים) עם כבלים ופשוט לא הלך לי כלום, לא מצאתי שומדבר שנוח בגרוש. איזה תרגילים אלטרנטיביים קיימים לשריר הספציפי הזה? בסופו של דבר עשיתי עם הכבלים את התרגיל הבא - בעמידה כאשר הנק' התחלה של הכבל מלמטה, מושך את הידית מהמותן עם היד הרחוק (יד אחת) בתנועה אלכסונית כלפי מעלה (כמו ריקוד של שנות ה70 כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון...) מן שילוב של הנפה קדימה והצידה... רק כלפי מעלה ולא עד מאוזן לקרקע. אני לא בטוח בכלל עד כמה התרגיל הזה טוב או יעיל. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|