|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב אני חושב קיבלנו הגרלה די נוחה בלי אף קבוצה על הנייר שהיא ממש חזקה
יוון,שוויץ,מולדובה,לטביה,לוכסנבורג וף סוף סיכוי אמיתי לעלותתתתתתת
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() יש תחושה שהכל יהיה טוב אבל רק אם ישראל ישחקו כמו ששיחקו נגד רוסיה, הלוואי שנעלה סוף סוף!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח לישראל היה מזל גדול!
קיבלו נבחרות תחת... ><
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יוון ושוויץ עלולות לאיים
אל תמעיטו בערכם
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אבל הגרלה די נוחה, אין ספק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בבית חייב לנצח את כל המשחקים !! יש לנו דור מוכשר והגיע הזמן,אסור לדבר ולהשתחצן כי בסוף נקבל בראש כי לטביה הם לא פרייארים (עלו ליורו 2004 על חשבון טורקיה מהפלייאוף ועשו 0-0 מול גרמניה בטורניר עצמו)
![]() |
#8 |
|
![]() סוף סוף לא קיבלנו נבחרת מפחידה כמו צרפת,אנגליה,קרואטיה,ספרד וקיבלנו ת'כלס תכ'לס נבחרות ברמה שלנו כמו שוויץ ויוון(אולי טיפה יותר טובות אבל ממש טיפה)
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שוויץ באותה רמה +-. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ראית את יוון משחקת? נבחרת מעולה שניצבת בדרג הגבוהה יותר באירופה (וזה לא רק מה שהיא מציגה על המגרש, גם מבחינת תוצאת היא הוכיחה ומוכיחה את זה. הזכייה בפורטוגל 2004 כמובן, והטורניר הנוכחי שבו היא השיגה 31 נקודות). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() התרגשתי כמו ילדה קטנה כשראיתי את ההגרלה.
אני מבסוט רצח, סוף סוף אפשר להיות ריאליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אנגליה קיבלה שוב קרואטיה ואנדורה ושוב הם יקבלו בראש ): הבתים האחרים הם גיהינום לעומת מה שקיבלנו ההגרלה הכי טובה+דור מכושר לאללה=מונדיאל! או שלא ): זה יגמר בדמעות
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מתי קובעים את לוח המשחקים מישהו יודע ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה איזה הגרלה נקבל... כל עוד אין מרצדס מובטחת מחוץ לאיצטדיון לכובש הישראלי אנחנו לא נעלה לשום מקום לא בעשור הקרוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() זו הגרלה כאילו על פי תוכנת מחשב, תחשבו שיכולנו לקבל את גרמניה הולנד או צרפת בדרג 1, יכולנו לקבל את סלובניה או סרביה בדרגים הנמוכים (??), יכולנו לקבל את גרוזיה במקום אחת החלשות - תסתכלו על הבתים האחרים ותראו ממה ניצלנו.
כל זה כמובן לא אומר שנעלה, הטבלה במקרה הזה משקרת לא קצת אלא הרבה כיוון שזה נראה סביר, השגנו 20 נקודות כמו אנגליה, עלינו דרג. אבל בתכלס הנבחרת הייתה נוראית ברוב הקמפיין (אולי חוץ מהמחצית הראשונה נגד רוסיה), וקשטן עלול להחזיר את הוותיקים האהובים עליו, טל, באדיר, בנאדו ובטח קטן - מפני שהוא לא מאמין באמת בצעירים, פשוט נתן להם לשחק כשלא הייתה לו ברירה. לעומ זאת אם יהיה שימוש נכון בחומר השחקנים בהחלט אפשר להתיימר לקחת את הראשון בבית. אני חושב על שוער ליגה ספרדית כמו דודו, הגנה בראשות בלם צ'לסי בן חיים ודקל קינן המשתפר, מגן כמו שפונגין (בצד השני יש באמת בעיה) שני קשרים דפנסיביים יציבים כמו כהן ואלברמן (או משה אוחיון) קישור התקפי שיכלול את בוזגלו בניון ומחליפים כמו ורמוט טועמה או אולי גיא אסולין, התקפה עם אפשרות בחירה מבין מגוון חלוצים כמו ברדה קולאוטי יצחקי טוטו או שכטר המעולה, ובהחלט אפשר לחלום. כמובן בתנאי שקטן (וקשטן?) נשאר בבית או מקסימום ביציע.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אכן אכן. בנאדם בגילי נמצא בעבודה עם משרד צמוד, ומחשב ויש לו זמן לשוטט באינטרנט עם הקפה של הבוקר לפני שהוא מתחיל לטפל בכל מיני חומרים משעממים שקשורים לשכתוב ועריכה. ![]() יש לי ימים שאני ממש מבסוט מעצמי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|