ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הגרלת מוקדמות המונדיאל (https://israelbody.com/showthread.php?t=24518)

eminemfan 25-11-07 18:12

הגרלת מוקדמות המונדיאל

טוב אני חושב קיבלנו הגרלה די נוחה בלי אף קבוצה על הנייר שהיא ממש חזקה
יוון,שוויץ,מולדובה,לטביה,לוכסנבורג וף סוף סיכוי אמיתי לעלותתתתתתת

megashape 25-11-07 18:14

יש תחושה שהכל יהיה טוב אבל רק אם ישראל ישחקו כמו ששיחקו נגד רוסיה, הלוואי שנעלה סוף סוף!

Antonyx 25-11-07 18:15

חח לישראל היה מזל גדול!
קיבלו נבחרות תחת... ><

פינגווין 25-11-07 18:16

יוון ושוויץ עלולות לאיים
אל תמעיטו בערכם

Dino Psaras 25-11-07 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
יוון ושוויץ עלולות לאיים
אל תמעיטו בערכם

יוון עלולה לאיים? יוון אלופת אירופה..

אבל הגרלה די נוחה, אין ספק.

eminemfan 25-11-07 18:19

בבית חייב לנצח את כל המשחקים !! יש לנו דור מוכשר והגיע הזמן,אסור לדבר ולהשתחצן כי בסוף נקבל בראש כי לטביה הם לא פרייארים (עלו ליורו 2004 על חשבון טורקיה מהפלייאוף ועשו 0-0 מול גרמניה בטורניר עצמו)

eminemfan 25-11-07 18:21

סוף סוף לא קיבלנו נבחרת מפחידה כמו צרפת,אנגליה,קרואטיה,ספרד וקיבלנו ת'כלס תכ'לס נבחרות ברמה שלנו כמו שוויץ ויוון(אולי טיפה יותר טובות אבל ממש טיפה)

ThaiB0X 25-11-07 18:23

התרגשתי כמו ילדה קטנה כשראיתי את ההגרלה.
אני מבסוט רצח, סוף סוף אפשר להיות ריאליים.

eminemfan 25-11-07 18:25

אנגליה קיבלה שוב קרואטיה ואנדורה ושוב הם יקבלו בראש ): הבתים האחרים הם גיהינום לעומת מה שקיבלנו ההגרלה הכי טובה+דור מכושר לאללה=מונדיאל! או שלא ): זה יגמר בדמעות

ThaiB0X 25-11-07 18:30

מתי קובעים את לוח המשחקים מישהו יודע ?

eminemfan 25-11-07 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
מתי קובעים את לוח המשחקים מישהו יודע ?

יש זמן לזה,המשחק הראשון רק עוד שנה

Dino Psaras 25-11-07 18:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
סוף סוף לא קיבלנו נבחרת מפחידה כמו צרפת,אנגליה,קרואטיה,ספרד וקיבלנו ת'כלס תכ'לס נבחרות ברמה שלנו כמו שוויץ ויוון(אולי טיפה יותר טובות אבל ממש טיפה)

יוון נבחרת הרבה הרבה יותר מישראל. אולי אין להם שמות נוצצים, אבל מדובר בנבחרת אדירה. מספיק שתסתכל מי לקחה את יורו 2004 ומה היא עשתה במוקדמות הנוחכיים..

שוויץ באותה רמה +-.

eminemfan 25-11-07 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
יוון נבחרת הרבה הרבה יותר מישראל. אולי אין להם שמות נוצצים, אבל מדובר בנבחרת אדירה. מספיק שתסתכל מי לקחה את יורו 2004 ומה היא עשתה במוקדמות הנוחכיים..

שוויץ באותה רמה +-.

לא מסכים איתך זה שהיא לקחה יורו זה דבר נדיר ביותר שקורה פעם ב-50 שנה,נבחרת הרבה הרבה יותר חזקה מישראל זה ספרד,גרמניה,צרפת,איטליה ואת זה לא קיבלנו יוון חזקים אבל לא צריך להגזים

Dino Psaras 25-11-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
לא מסכים איתך זה שהיא לקחה יורו זה דבר נדיר ביותר שקורה פעם ב-50 שנה,נבחרת הרבה הרבה יותר חזקה מישראל זה ספרד,גרמניה,צרפת,איטליה ואת זה לא קיבלנו יוון חזקים אבל לא צריך להגזים

וזה החלטת לפי? אני יגיד לך לפי מה- לפי השמות. אבל כידוע, שמות גדולים זה לא תמיד מה שקובע בכדורגל.

ראית את יוון משחקת? נבחרת מעולה שניצבת בדרג הגבוהה יותר באירופה (וזה לא רק מה שהיא מציגה על המגרש, גם מבחינת תוצאת היא הוכיחה ומוכיחה את זה. הזכייה בפורטוגל 2004 כמובן, והטורניר הנוכחי שבו היא השיגה 31 נקודות).

eminemfan 25-11-07 19:04

ציטוט:

וזה החלטת לפי? אני יגיד לך לפי מה- לפי השמות. אבל כידוע, שמות גדולים זה לא תמיד מה שקובע בכדורגל.

ראית את יוון משחקת? נבחרת מעולה שניצבת בדרג הגבוהה יותר באירופה (וזה לא רק מה שהיא מציגה על המגרש, גם מבחינת תוצאת היא הוכיחה ומוכיחה את זה. הזכייה בפורטוגל 2004 כמובן, והטורניר הנוכחי שבו היא השיגה 31 נקודות).

בסדר הם בכושר טוב,אבל ביורו אני מבטיח לך הם לא יעשו כלום-הם בעליה מדהימה בשנים האחרונות אבל עדיין לא ברמת משחק! של הגדולות.עזוב זה סתם ויכוח סרק בבית חייב לנצח אותם ובחוץ גם אפשרי זה לא בשמיים כמו לנצח את איטליה או צרפת בחוץ,אבל אנחנו צריכים להיות מדהימים ברמות בשביל לעשות את זה,אני אופטימי.

Natanz 25-11-07 20:16

גם אני אופטימי עכשיו נראה מה יקרה

eminemfan 25-11-07 20:17

ההחלטה על לוח המשחקים יהיה ב-8 בינואר פה בתל אביב לוזון הצליח לשכנע את הלפלפים האלה לבוא

Antonator1 25-11-07 20:30

על יוון באמת יש רק מלים טובות. כרגע הם ברמה של הגדולות ביותר ויכולה בהחלט להילחם על תואר שני ברציפות.

רקובה, זה מזכיר לך קצת את דנמרק 92 לא - מה שהיה ביורו 2004?

- Idan - 25-11-07 21:37

אני עדיין בשוק בכלל מהדירוג ההזוי הזה של פיפ"א. ישראל נמצאת בדרג ב' בזמן שדנמרק בדרג ג'. :blink:

פינגווין 25-11-07 21:41

ציטוט:

יוון עלולה לאיים? יוון אלופת אירופה..

אבל הגרלה די נוחה, אין ספק.

זה היה בלשון המעטה...:ohmy:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ