![]() |
הגרלת מוקדמות המונדיאל
טוב אני חושב קיבלנו הגרלה די נוחה בלי אף קבוצה על הנייר שהיא ממש חזקה
יוון,שוויץ,מולדובה,לטביה,לוכסנבורג וף סוף סיכוי אמיתי לעלותתתתתתת |
יש תחושה שהכל יהיה טוב אבל רק אם ישראל ישחקו כמו ששיחקו נגד רוסיה, הלוואי שנעלה סוף סוף!
|
חח לישראל היה מזל גדול!
קיבלו נבחרות תחת... >< |
יוון ושוויץ עלולות לאיים
אל תמעיטו בערכם |
ציטוט:
אבל הגרלה די נוחה, אין ספק. |
בבית חייב לנצח את כל המשחקים !! יש לנו דור מוכשר והגיע הזמן,אסור לדבר ולהשתחצן כי בסוף נקבל בראש כי לטביה הם לא פרייארים (עלו ליורו 2004 על חשבון טורקיה מהפלייאוף ועשו 0-0 מול גרמניה בטורניר עצמו)
|
סוף סוף לא קיבלנו נבחרת מפחידה כמו צרפת,אנגליה,קרואטיה,ספרד וקיבלנו ת'כלס תכ'לס נבחרות ברמה שלנו כמו שוויץ ויוון(אולי טיפה יותר טובות אבל ממש טיפה)
|
התרגשתי כמו ילדה קטנה כשראיתי את ההגרלה.
אני מבסוט רצח, סוף סוף אפשר להיות ריאליים. |
אנגליה קיבלה שוב קרואטיה ואנדורה ושוב הם יקבלו בראש ): הבתים האחרים הם גיהינום לעומת מה שקיבלנו ההגרלה הכי טובה+דור מכושר לאללה=מונדיאל! או שלא ): זה יגמר בדמעות
|
מתי קובעים את לוח המשחקים מישהו יודע ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שוויץ באותה רמה +-. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראית את יוון משחקת? נבחרת מעולה שניצבת בדרג הגבוהה יותר באירופה (וזה לא רק מה שהיא מציגה על המגרש, גם מבחינת תוצאת היא הוכיחה ומוכיחה את זה. הזכייה בפורטוגל 2004 כמובן, והטורניר הנוכחי שבו היא השיגה 31 נקודות). |
ציטוט:
|
גם אני אופטימי עכשיו נראה מה יקרה
|
ההחלטה על לוח המשחקים יהיה ב-8 בינואר פה בתל אביב לוזון הצליח לשכנע את הלפלפים האלה לבוא
|
על יוון באמת יש רק מלים טובות. כרגע הם ברמה של הגדולות ביותר ויכולה בהחלט להילחם על תואר שני ברציפות.
רקובה, זה מזכיר לך קצת את דנמרק 92 לא - מה שהיה ביורו 2004? |
אני עדיין בשוק בכלל מהדירוג ההזוי הזה של פיפ"א. ישראל נמצאת בדרג ב' בזמן שדנמרק בדרג ג'. :blink:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ