|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------ הבאתי עוד תמונה שתיראו קצת יותר טוב.. אני יודע שאני דיי חטוב כי אני באמצע חיטוב, אבל אני רוצה להגיע לאחוז שומן יותר נמוך.. ![]() ------------------------------------------------------------------ ![]() למשל בתמונה הזאת אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך ביד.. ------------------------------------------------------------------ רק בייספס וטרייספס בנתיים אנשים.. אני אעלה תמונות כשאני אסיים את החיטוב כי אני באמצע כרגע. אני חייב לציין שיש פה המון סוסים בפורום ובאמת מעריך את ההישגים שהגעתם אליהם ! אני כבר כמעט שנה קורא פה על התפתחויות של אנשים נימנע מלהגיב ממש, אבל בהחלט אקטיבי בקריאה :P אוהב להתאמן ותמיד אוהב.. בקרוב עידכון מלא של כל הגוף, שי. :] אני חייב לציין שאני מתאמן רק בבית עם דאמבל של 12 וחצי ק"ג.. ושתי מוטות. אני מנסה לעשות כמה שיותר עם זה.. מיצטער קצת על הבלאגן בפוסט :P |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|