|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הנבחרת האולימפית בהנהגתו של גיא לוי שוב הוכיחה שכל הבלבולי ביצים על זה שאין כאן חומר לנבחרת, הם בסך הכל תירוצים של אנשים קטנים שלא מסוגלים.
שימו לב למאור בוזגלו הנפלא, הוא לא רק שחקן של בידור (גם!) - אלא הבנאדם הוא "מאני פלאייר" - מביא את הסחורה כמעט בכל משחק ובכל מסגרת. העקביות שלו זה דבר נדיר מאוד לוירטואוזים מסוגו. בדרך כלל שחקנים כאלה נותנים פה משחק, שם משחק - אבל הילד מבקיע ומבשל כמעט בכל הזדמנות. אני מתחיל להאמים לאבא שלו שדבר כזה לא נראה כאן בישראל. כבר שמעתי כל מיני קנאים שמשווים אותו לרובן עובד, אבל זה קשקוש מקושקש, שכן עובד מעולם לא היה יציב - מה עוד שמגיל צעיר מאוד היו לו בעיות משקל. חוץ מזה שעובד לא תרם כלום לנבחרת האולימפית - ובתקופתו היא לא הגיעה לכלום. שימו לב גם לאיתי שכטר המעולה, דריבליסט נדיר - וגם מבקיע. ביראם כיאל מזכיר להרבה אנשים את טל בנין בצעירותו. חן עזריאל הוא פוטנציאל מפחיד - עם כי עליו לעזוב מייד את ביתר ירושלים כדי להרוויח דקות כבר כשיו בקבוצה אחרת. חבל על כל שניה שהילד יושב על ספסל האלופה - בכל קבוצה אחרת היה עולה בהרכב - ומככב. סיקור הניצחון של הצעירה שמחזיר אותה לתמונת העלייה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461058,00.html
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|