![]() |
האולימפית: מי אמר שאין עתיד?
הנבחרת האולימפית בהנהגתו של גיא לוי שוב הוכיחה שכל הבלבולי ביצים על זה שאין כאן חומר לנבחרת, הם בסך הכל תירוצים של אנשים קטנים שלא מסוגלים.
שימו לב למאור בוזגלו הנפלא, הוא לא רק שחקן של בידור (גם!) - אלא הבנאדם הוא "מאני פלאייר" - מביא את הסחורה כמעט בכל משחק ובכל מסגרת. העקביות שלו זה דבר נדיר מאוד לוירטואוזים מסוגו. בדרך כלל שחקנים כאלה נותנים פה משחק, שם משחק - אבל הילד מבקיע ומבשל כמעט בכל הזדמנות. אני מתחיל להאמים לאבא שלו שדבר כזה לא נראה כאן בישראל. כבר שמעתי כל מיני קנאים שמשווים אותו לרובן עובד, אבל זה קשקוש מקושקש, שכן עובד מעולם לא היה יציב - מה עוד שמגיל צעיר מאוד היו לו בעיות משקל. חוץ מזה שעובד לא תרם כלום לנבחרת האולימפית - ובתקופתו היא לא הגיעה לכלום. שימו לב גם לאיתי שכטר המעולה, דריבליסט נדיר - וגם מבקיע. ביראם כיאל מזכיר להרבה אנשים את טל בנין בצעירותו. חן עזריאל הוא פוטנציאל מפחיד - עם כי עליו לעזוב מייד את ביתר ירושלים כדי להרוויח דקות כבר כשיו בקבוצה אחרת. חבל על כל שניה שהילד יושב על ספסל האלופה - בכל קבוצה אחרת היה עולה בהרכב - ומככב. סיקור הניצחון של הצעירה שמחזיר אותה לתמונת העלייה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461058,00.html |
ועוד דבר: כל הזיוני מוח על זה שהדור לא טוב ושאין חומר לנבחרת בוגרת, זה פשוט מנותק מהמציאות.
דמיינו הרכב שכולל צמד קשרים התקפיים פנטסטיים כמו מאור ויוסי, וחלוץ כמו יצחקי או שכטר או תמוז (תראו כמה אופציות רעבאק איך אפשר להגיד שאין חומר). שחקנים כמו ורמוט או רפאלוב או סלים טועמה יכולים לתת גיבוי מהספסל לקישור ההתקפי. בקישור ההגנתי ברוכיאן מבשיל לשחקן מצויין, ויש גרזן כמו תמיר כהן. קחו בחשבון גם את סרור, משה אוחיון, או כיאל, אז להגיד שאין חומר? שוער בכיר בליגה הספרדית, בלם מצ'לסי זה אין חומר? קשטן הוא בושה וחרפה, מאמן נועז ויצירתי היה מעמיד כאן נבחרת שהייתה עושה טרור באירופה. וגם אם לא יעפילו לטורניר גדול תכף ומייד, לפחות ייתנו לנו כמה רגעים של כיף - וזה הרבה מאוד. |
אתה יוצא מפרופורציות ומהמציאות.
מאז ומתמיד נבחרות ישראל הצעירות (כדורגל, כדורסל ועוד) הגיעו להישגים, האם זה התבטא גם בגילאים הבוגרים? שאלה רטורית... יש אלפים על אלפים כמו מאור בוזגלו, יצחקי ושות' שמתסובבים באירופה\דרום אמריקה\אפריקה, אז להגיד שזה חומר שיכול לעשות "טרור" באירופה זה בהחלט יציאה מכל מחשבה הגיונית. |
בן סער ותמוז צריכים לחזור לשם.
|
ציטוט:
בוזגלו נדיר, ואתה עוד תיווכח בזה. גם שכטר. הכוונה ל"טרור", זה לאו דווקא שנשחט פה נבחרות, אבל רעאבק, לעקוץ פה ושם - ולעשות את המוות ליריבות, הרי כבר עשינו את זה בעבר. מדוע אנחנו צריכים להתבייש בנבחרת שלנו? הקמפיין הזה הוא בושה וחרפה. אני חושב שבוזגלו ובניון יכולים לשחזר את הימים של אייל וחיים, שהיו לנו שני כוכבים במרכז המגרש - ולפחות היה עניין בנבחרת. אפשר להצליח, רק צריך ביצים. להניף ידיים ולחגוג אחרי תיקו אפס בבית זה להחזיר את הנבחרת 20 שנה אחורה. רק על זה קשטן צריך לעוף קיבינימט. פשוט נגעלתי מהנבחרת בקמפיין הזה. |
ניגרי אני פשוט מסכים איתך בכל מילה.
קשטן בזיון אחד גדול, בושה אם הוא יישאר לעוד קמפיין. |
להצעיר מיד ת'נבחרת!!!!!!!!! שיתחשלו ונלעה לטורנינרים בעתיד,לא להעלות אותם בגיל 23 מפוחדים
|
יש כל מיני קומבינות על הגב שלנו.
שמעתי היום ספקולציה על זה שלוזון משאיר את קשטן, מפני שאם הוא יהיה בחוץ הפועל תיקח אותו ותפטר את גיא. קצת הזוי אבל אי אפשר לפסול כלום עם העסקנים החולירות האלה. |
תשמעו גם גרנט נכשל בקמפיין 1 וקמפיין 2 היה חלומי,אם נותנים למאמן משרה צריך זמן,דרך,חשיבה לטווח ארוך-לא כל הזמן טלאים וטלאים ולסתום חור פה,צריך חריש עמוקקקקקקקקקקקקקקקק,להצעיר את הנבחרת כי הדור הבא הוא ההההההההההההההדור!
|
מבחינת כדורגל קשטן מעולם לא היה אטרקטיבי כל כך, תמיד הוא היה מאמן של "אליפות של 1-0ים".
או שאני טועה ? |
ציטוט:
|
אני גם לא חסיד של קשטן שלא תטעה,אני שונא אותו עכשיו על הקמפיין הזה אבל צריך לתת לו שיבנה נבחרת לעתיד-ואתה צודק בבית הוא צריך להעיז כמו מטורף לא להיות פחדן!
|
אתם צריכים לראות קצת "יציע העיתונות" ולשאוף קצת מהגאונות של הקוף.
אז תבינו על מה אני מדבר, הכדורגל שלנו מסריח מהשורש, לא מהפרחים שכבר פרחו, מ ה ש ו ר ש. |
ציטוט:
|
אין משהו שלא יודעים, כולם יודעים הכל, פשוט מנסים לפתור הכל בטלאים על טלאים, כולם רוצים לשמור על המשרה שלהם אז נותנים "פתרונות" (כביכול) לשנתיים-שלוש.
צריך לשנות פה את כל תרבות הכדורגל במיוחד מהגילאים הצעירים, לעשות פה תוכנית ל-10-15 שנה, לא לשנתיים שלוש. |
ציטוט:
|
אין פה שום חומר לחלוטין. הראיה המוצקה לכך היא היכולת של בניון בנבחרת שאין לו אפשרות לשחק כדורגל משום שהכדורגל האירופאי מקדים את השחקנים שלנו שנות אור ויוסי לא ברמה של שאר השחקנים. אלו שחקנים שמתאימים לליגה הישראלית ותו לא.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ליוסי לא היה עם מי לשחק בקמפיין הזה, אבל עם תשים לידו שחקן כמו בוזגלו, או לחילופין גילי ורמוט, או רפאלוב או איתי שכטר - אתה תיווכח שאפשר לעשות כמה וכמה דברים יפים. לגבי גרנט, הוא אכן נכשל בקמפיין הראשון, אבל השאיר טעם טוב בזכות הקמפיין השני - למרות שגם ברובו הנבחרת לא הצליחה לרגש. לפחות הייתה לכידות והיו תוצאות. היינו בתמונה עד השניה האחרונה. אם הוא לא היה עושה פרנציפ לאייל, יכלנו להביס את שוויץ בבית ולעלות בוודאות - זה היה הדבר היחיד שהכעיס אותי אצלו - פשוט עיוולת זועקת לשמיים. לגבי קשטן, מבחינתי ברגע שהוא חוגג תיקו במופגן אחרי שהתוצאה הזאת בעצם מחסלת את הסיכויים המעשיים שלנו לעלות - כאן הוא גמר את כל הקרדיט שלו. קשטן לא יוכל להוביל מהפכה בנבחרת. בושה שהוא התעקש כל הקמפיין על שחקן גמור כמו באדיר ושחקן גרוע כמו קטן. לעומת זאת ההתעלמות שלו מטועמה, גילי ורמוט, ומיכאל זנדברג, ממש לא מובנת. וזה רק קצה הקרחון. |
הבעיה של נבחרת ישראל הוא האופי, אופי חלש וותרני, את המשחק לאנגליה וקוראטיה הפסדנו עוד לפני שריקת הפתיחה.
כשאתה בא למשחק חוץ במטרה "לצאת בשלום", או "להוציא תיקו", אתה תפסיד. שמעתם את הנתון המדהים של הנבחרת שלנו? מקום 46 (מתוך 50) בבעיטות לשער למשחק. מה ששמעתם, לנבחרת ישראל יש ממוצע של 1.9 בעיטות לשער למשחק. אני חושב שזה מעיד על משהו. אני לא אתפלא אם כל הבעיטות שלנו בכלל היו מול הנבחרות החלשות בקמפיין. אגב, בשני המשחקים מול אנגליה - היה לנו 0 בעיטות לשער. נראה לי גם באחרון בקוראטיה היה לנו 0 בעיטות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ