|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי שכבר עבר תקורס מה זה הראיון אישי הזה? מה הולכים לשאול אותי?מה הפרמטרים?
נ.ב אני בן 17
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 6,000 שקל+דמי הרשמה,לפי מה שהבנתי כל אחד עובר את הראיון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שואלים אותך איך הגעת אלינו?
וסתם שואלים אותך איזה תרגילם עובדים כל מיני שרירים אותי אישית שאלו תרגיל לגב וליד אחורית וזהו ![]() נרשמת לוינגיט בנתניה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הטח שכל אחד עובר את הראיון, הרי אם הוא עובר זה אומר שהוא ירשם לקורס והם יקבלו את הכסף שלהם...
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה הדרישות במבחן המעשי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נכשלתי מועד ראשון ובמועד ב' היה לי כשהייתי בחול אז לא הגעתי ויש לי עוד איזה מבחן שלא עברתי המבחנים שמה בנתיה ברמה מאוד גבוה כל הקורס שמה עומדים על ציונים מאוד נמוכים 85 זה ציון הכי גבוה שמה כיאלו מהתחותחים
הדרגישות הם רוצים שתישם להם את כל החומר שלמדת קינזיולוגיה תורת הענף, להדגים תרגילים שזה שטיות אבל הם חופרים לך בשאלות מעצבנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי מבחינת משקלי עבודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שטיות
משקל הכי גבוה 70 קילו תיקח את המשקל שלך תוריד 5 קילו אם אתה שוקל מעל 70 קילו אתה צריך 70 קילו לדחוק או לעשות סקווט זה אותו משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים הם מבקשים לדחוק במבחן המעשי..?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 10 חזרות
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה ואם אני הולך ואני שוקל עכשיו 60 ולא מצליח לעשות 10 חזרות עם 55 קילו לחיצות חזה אז אני לא מתקבל?חחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח 70 קילו 10 חזרות? Xd
מאיזה גיל אפשר ללכת לוינגייט?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אני מבשר לך שכבר עברת
כמו כל דבר בחיים רוצים את הכסף שלך..אז יקבלו אותך לא משנה מה.. מניסיון חצי מהאנשים שילמדו איתך הידע שלהם בתחום מוציא שם רע לחלטורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגיל 17 כבר אפשר לעשות את הקורס הזה?בחופש הגדול.. ואתם אומרים כדאי לעשות אותו?פשוט התכנון הוא לא לעבוד כמדריך כל החיים רק בזמן החופשים נגיד חופש גדול ולפני צבא וקצת אחרי צבא בזמן הלימודים באוניברסיטה או משהו כזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
חדר כושר זה עבודה מסויימת ומצפים מאמן שיהיה לו קביעות מסויימת..שישאר תקופה מסויימת ולא יעבוד רק מתי שבא לו..זה לא קייטרינג..אם אתה בא בגישה כזאת..אז יהיה לך קשה להצליח בעבודה הזאת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה חושב שאם אני עושה אז כבר לעבוד נגיד חצי שנה עד הצבא ואחרי הצבא.שבחופש גדול נגיד לא יקחו לחודשיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
אבל זה יכול לתרום לך בצבא..תוכל ללכת להיות מדריך מכון בצבא אם יש לך תעודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא תכננתי להיות בטייס צבא אבל אם לא טייס אז מדריך מכון יהיה סבבה...טוב יאללה אני עושה תקורס הזה...אפשר לעשות אותו גם בת"א נכון?או שחייבים לנתניה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |