![]() |
נרשמתי לקורס בוינגייט-ב24 לחודש יש לי ראיון אישי-המלצות?
מי שכבר עבר תקורס מה זה הראיון אישי הזה? מה הולכים לשאול אותי?מה הפרמטרים?
נ.ב אני בן 17 |
6,000 שקל+דמי הרשמה,לפי מה שהבנתי כל אחד עובר את הראיון.
|
שואלים אותך איך הגעת אלינו?
וסתם שואלים אותך איזה תרגילם עובדים כל מיני שרירים אותי אישית שאלו תרגיל לגב וליד אחורית וזהו:jockey: נרשמת לוינגיט בנתניה? |
הטח שכל אחד עובר את הראיון, הרי אם הוא עובר זה אומר שהוא ירשם לקורס והם יקבלו את הכסף שלהם...
|
ציטוט:
ומה הדרישות במבחן המעשי? |
נכשלתי מועד ראשון ובמועד ב' היה לי כשהייתי בחול אז לא הגעתי ויש לי עוד איזה מבחן שלא עברתי המבחנים שמה בנתיה ברמה מאוד גבוה כל הקורס שמה עומדים על ציונים מאוד נמוכים 85 זה ציון הכי גבוה שמה כיאלו מהתחותחים
הדרגישות הם רוצים שתישם להם את כל החומר שלמדת קינזיולוגיה תורת הענף, להדגים תרגילים שזה שטיות אבל הם חופרים לך בשאלות מעצבנות |
התכוונתי מבחינת משקלי עבודה
|
שטיות
משקל הכי גבוה 70 קילו תיקח את המשקל שלך תוריד 5 קילו אם אתה שוקל מעל 70 קילו אתה צריך 70 קילו לדחוק או לעשות סקווט זה אותו משקל |
ציטוט:
|
כמה פעמים הם מבקשים לדחוק במבחן המעשי..?
|
10 חזרות
|
מה ואם אני הולך ואני שוקל עכשיו 60 ולא מצליח לעשות 10 חזרות עם 55 קילו לחיצות חזה אז אני לא מתקבל?חחחחחחחחחח
|
חחחחח 70 קילו 10 חזרות? Xd
מאיזה גיל אפשר ללכת לוינגייט? |
אני מבשר לך שכבר עברת
כמו כל דבר בחיים רוצים את הכסף שלך..אז יקבלו אותך לא משנה מה.. מניסיון חצי מהאנשים שילמדו איתך הידע שלהם בתחום מוציא שם רע לחלטורה |
ציטוט:
בגיל 17 כבר אפשר לעשות את הקורס הזה?בחופש הגדול.. ואתם אומרים כדאי לעשות אותו?פשוט התכנון הוא לא לעבוד כמדריך כל החיים רק בזמן החופשים נגיד חופש גדול ולפני צבא וקצת אחרי צבא בזמן הלימודים באוניברסיטה או משהו כזה.. |
ציטוט:
חדר כושר זה עבודה מסויימת ומצפים מאמן שיהיה לו קביעות מסויימת..שישאר תקופה מסויימת ולא יעבוד רק מתי שבא לו..זה לא קייטרינג..אם אתה בא בגישה כזאת..אז יהיה לך קשה להצליח בעבודה הזאת.. |
אז אתה חושב שאם אני עושה אז כבר לעבוד נגיד חצי שנה עד הצבא ואחרי הצבא.שבחופש גדול נגיד לא יקחו לחודשיים?
|
ציטוט:
אבל זה יכול לתרום לך בצבא..תוכל ללכת להיות מדריך מכון בצבא אם יש לך תעודה |
דווקא תכננתי להיות בטייס צבא אבל אם לא טייס אז מדריך מכון יהיה סבבה...טוב יאללה אני עושה תקורס הזה...אפשר לעשות אותו גם בת"א נכון?או שחייבים לנתניה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ