|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
|
1.מדוע דווקא הלחם צריך להיות מלא, מה הבעיה בלחם "רגיל"?
2. לגוון עם פסטה מחיטה מלאה זה בסדר? תודה, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
למה אורז מלא ולא אורז לבן?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
http://naturemed.co.il/hc2/glindex.html
למה מה ההבדל בא"ג בין מלא ולבן. אפשר לחשוב. אם היית אומר שבמלא יש את הוטימינים, מילא.
__________________
כשתגדל תבין. רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב. תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות). |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
אין הבדל בא"ג של לחם מלא ושל לחם לבן, זה הכל בשביל השובע, בנוסף לכך שאין השפעה לא"ג במהלך היום.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אתה רציני או שאתה בא להסתבלט עליי? שמתי לב שגם ערכת את ההודעה שלך
__________________
כשתגדל תבין. רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב. תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות). |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מושעה
|
אחי תקשיב אתה קורא תתפריטים באתר זה לא רציני
עצה שלי? תקשר לגיל גרנות, תקבע איתו פגישה זה שווה תכסף, מניסיון ![]() |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|