|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז אחת ולתמיד - מותר לחמם אבקת חלבון ?
אני תמיד עושה אבקת חלבון+ש"ש+חלב במיקרוגל כמה דקות ... אז מה החלבון פשוט נעלם ? או שהוא נספג יותר לאט ? האיכות שלו יורדת ? אין בכלל קלוריות ? ![]() ד"א יש מישו חוץ ממני שמחמם ת'חלבון ? תודה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() היגעתי ל148 אבל אסור מותר עד 25
__________________
גם אני מורד בצבא הצ"י ניפגש במרתף הבירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דנטורציה אולי אבל זה לא משנה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דנטורציה פוגעת בצורה.. בריח או בטעם אבל אנ יכמעט בטוח שלא בערך התזונתי
[למדתי ביולוגיה בתור מגמה, לא שהייתי טוב בזה אבל אני זוכר את החלק של דנוטרציה - שינוי תכונות] לדוגמא- ביצה עובתר דנוטרציה שהיא הופכת לביצה קשה. החלבון נשמר..
__________________
כשתגדל תבין. רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב. תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() המבנה השלישוני משתנה..אבל אם החלבון הוא למאכל זה ממש ממש לא משנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() כמו שנאמר, זה לא משנה - החלבון ממילא עובר דנטורציה [חוץ מזה שהוא עובר הידרוליזה ומפורק לחלקים קטנים בהרבה] במערכת העיכול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|