|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() שלום אנשים...
רציתי לבדוק אם לעוד מישהו כאן יש סחרחורות באימוני רגליים.. יש? לפי התאוריה שלי זה שכל הדם זורם למטה לרגליים וזה מה שגורם בעצם לסחרחורת.. היתה תקופה שבה הייתי נתלה הפוך אבל זה לא היה עוזר ממש.. סוכר ענבים באימון? תנו הצאות משלכם ואם למישהו יש רעיונות שיכולים לעזור.. הם יתקבלו בברכה אמיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את זה , בעבר היה לי גם דברים כאלה...
אחת הסיבות יכול להיות שיש לך נפילת סוכר , תוודא שאתה אוכל לפני האימון פחמימות מורכבות - לחם/פסטה , ולא פחמימות עם פירוק מהיר - תפוחי אדמה וכדומה... עוד סיבה - תנשוםםם תנשום תנשום...במהלך אימון רגליים (סקוואט , לחיצות רגליים ולאנג'ים) מופעל מלא עומס על הגוף...תוודא שאתה מקבל חמצן והנה טיפ שלי - תשתדל לא להתאמץ יותר מדי מהראש , יש כאלו שבאימון רגליים מתכווצים כולם ומאמצים את הראש ונהיים אדומים , זה ממש לא טוב...וזה גם גורם לכאבי ראש (זה מניסיון) עריכה : אל תשתה סוכר ענבים , סוכרים כאלו מתפרקים במהירות האור... אחרי שתיה של סוכר ענבים אתה תיפול עוד יותר מהר ועוד יותר חזק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() היה לי את זה בהרבה דברים בידיים כמו אחיזות סטטיות עם יותר מ 1rm (אגב דבר אחלה לעשות לפני הסטים כי זה מגדיל את הכוח זמנית = יותר חזרות עם יותר משקל וגם אתה מרגיש את הכל כאילו זה כל כזה), אתה צריך להרגע כי יש שכמה שמקבלים בחילות מזה ומקיאים לא רק סחרחורת
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח אם יש לך סחרחורת באימוני רגליים זה אומר שאתה מתאמן טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
אני יקח את הטיפים של לנשום חזק יותר ולא להתאמץ מהראש... לא חשבתי על זה עוד.. אבל בקשר לשאר אני יודע.. ובקשר לסוכר ענבים.. אני מדבר על שתייה של סוכר ענבים עם חלבון באימון עצמו.. לא תגרום שום נפילה.. להפך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא כדאי לך לאכול בזמן האימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
הרבה מפתחי גוף היום שותים סוכר ענבים וחלבון באימון כשהם מתאמנים אימונים ארוכים ובכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מי למשל?
ובזמן האימון עדיף שהגוף שלך יפריש יותר הורמון גדילה מאשר אינסולין. חוץ מזה אני יודע מנסיון שהרעיון הזה הוא לא טוב. זה נותן הרגשה מוזרה בבטן, גורם לצמא ובקיצור מפריע לאימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה בהחלט מוזמן לנסות לקחת שייק בזמן האימון אבל אני מזהיר אותך אתה תצטער על זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
יש מצב הוא לקח שייק שלם... אני לוקח משהו בסביבות 10 גרם חלבון+20 גרם סוכר ענבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שייק במהלך האימון תורם לביצועים. והכל יהיה בסדר כי אם אתה לוקח 50 גרם על ליטר וחצי.
אני ממליץ לדחוף שם סקופ אבקת חלבון או שניים.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
לפני האימון אתה צודק.. אך באימון עצמו.. לאחר 15-45 הוא רק יעלה אותך.. (מומלץ באימונים ארוכים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|