|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אנשים
![]() אז ככה אני רוצה בסוף החופש שנשאר לתת עוד פוש קטן אז חשבתי לשנות קצת FBW בלי להסתבך אז ככה עובדים יום כן יום לא FBW deadlift 5x6 incline bench press 5X7 cable seated rows 5X7 millitry press 4X7 calve raises 4X10 barbell curl 3X8 french press 2X8 Hanging lag raises 2X10 אני עושה קצת יותר סטים כי אני אוהב לעבוד בטווח חזרות נמוך יחסית, כל התרגילים המורכבים בין 6-7 סטים לפעמים 5 ![]() מה אתם חושבים ?
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 5 סטים של 6 חזרות דדליפט X3 בשבוע?!?! לי זה נראה רצת יותר מדיי...ועוד לחיצת חזה בשיפוע ומיליטרי?!?!?
לדעתי אתה חייב או לקצץ או לגוון בעצימות במהלך השבוע
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אתה יכול לפרט קצת יותר?
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות 5 סטים של דדלפיט 3 פעמים בשבוע בעצימות גבוהה (אני מניח שככה בנויה התוכנית) נראה לי מאוד שוחק...כנ"ל לגבי הכתפיים, גם לחיצה בשיפוע וגם מיליטרי פרס נראה לי המון אפילו שאתה עובד FULL BODY, אתה לא חייב ששלושת האימונים יהיו אותו דבר אתה יכולל נניח לתת ב2 אימונים דגש יותר על החזה ולהוריד את הכתפיים ובאימו אחד לתת יותר כתפיים (ראה דוגמה תוכניות של 5X5) ובכללי, הנפח נראה יותר מדיי (למרות הטווח חזרות הנמוך)
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() למה אין סקוואט?
למה אתה עושה מילטרי? למה חזה עליון? למה תאומים?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין סקוואט? כי מאוחר יותר השנה אני לא אוכל לבצע דדליפט וסקוואט כן, אז עכשיו אני מעדיף להשקיע בדדליפט מה גם הארבע ראשי שלי הרבה יותר מפותח מהרגל האחורית והגב התחתון
למה אתה עושה מילטרי? כי אני רוצה לפתח את הכתפיים למה חזה עליון? כי בהמשך השנה לא תיהיה לי גישה לבנץ' אז אני אשאר רק עם מקבילים שכמעט ולא עובד על החזה העליון למה תאומים? כי גנטית התיאומים שלי קטנים ואני רוצה לשמור על פרופורציות ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
המילטרי והחזה עליון הם מתכון טוב לדלקת טובה בכתף. תאומים? סבבה, למרות שהם לא קשורים לתכנית הזאת אבל למה לעשות 4 סטים? תהיה לי בריא...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. איזו נקודת מבט יש לי? 2. למה המילטרי והחזה העליון יעשו לי דלקת? 3. אני בריא, אבל תודה בכל זאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה יותר מאוחר לא תוכל לעשות דד ליפט אבל אני יודע שב fbw מגוונים בין דד ליפט לסקוואט.
זה אומר שאתה עושה אימון דד ליפט - אימון סקוואט - דד ליפט -סקוואט. או שאתה עושה כל אימון את שתיהם ומחלק ביניהם את הסטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
3 פעמים דדליפט זה יותר מדי ניראה לי 2 מספיק..והייתי מחלק את זה לשתיים :גב עם יד קדמית וקטפיים חזה יד אחורים רגליים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אני מעדיף FBW בקשר לכתפיים אולי כדי לי לעשות 2 סטים של מיליטרי ו 2 סטים של כתף אחורית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
תבין פשוט שחזה עליון וקטפיים אלה תנועות דומות..זה כמו להתחיל לעבוד מסט 5 נגיד.. תנסה כמו שאתה אומר תראה משקלים שאתה מרים בקטפיים ואז תנסה סתם כטפיים לבד אתה תרים יותר , והקטפיים יתפתחו יותר טוב או שאתה יכול לוותר על החזה עליון ולעשות רק דחיקה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה על Fbw לחסוך פוסט,בנאדם אחרי שנה אימונים, יכול לגדול משמעותית מfbw?
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה מייחסים לfbw אימון של מתחילים? זה מאוד אינדיווידואלי... תנסה חודשיים שלושה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() באימון Fbw שהוא מבוסס על מספר תרגילים מורכבים בשביל לחסוך זמן ונפח אין צורך לעבוד על יותר מדי שרירים קטנים. הכתף הקדמית עובדת בתרגיל דחיקה (בנץ' פרס) והכתף האחורית בתרגיל משיכה (מתח או חתירה) והכתף הצדדית לא מקבלת אימון אז מכאן נובע שהאימון כתף ב-fbw אמור להיות במיוחד לכתף צדדית וזהו. לעבוד על קדמית ואחורית זה סתם עומס.
תוותר על חזה עליון אפילו אם לא תעשה אותו יותר...הוא יעבוד לך בתרגיל המורכב בנץ' פרס. תעשה סקוואט ודדליפט אפילו אם לא תוכל לעשות יותר דד ליפט...זה סתם בזבוז זמן מה שאתה עושה... אתה לא יכול לאמן שריר עד כמה שבא לך ואז לעזוב אותו ולהתרכז במשהו אחר...זה לא הולך ככה... בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן בFBW ,ניסיתי כבר הכל וזאת החלוקה שעובדת עלי הכי טוב ואני מתאמן ותיק. קח ,זה מהבלוג של קטריס: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...EntryId=617250. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|