|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לשנות קצץ כי נמאס לי, ולגב אין לי הרבה אופציות חוץ מהאימון הבא...יש לי גם מתח (מתאמן בבית) ורציתי לשלב...
נ.ב: מתאמן Abc 4 פעמים בשבוע... התוכנית הנוכחית: גב בנט אובר-4 סטים X 6 מסור-4x12 שראגס-2x10 בייספס הרמת דאמבלים לצידי הגוף בעמידה-3x12 (זה באסה לעשות 12 חזרות כל יד....צריך לזה שינוי) הרמת מוט בעמידה-3x8 ברכיאליס-2x10 בקשה תעזרו לי תגידו מה כדי לשנות. ציוד-בארבל, דאמבלים, מתח...אין מכונות...:/ מוניטין לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה מוט בינוני לעשות איתו את הכפיפות מרפקים אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ההיתי עוברת ל Ab אם אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע
אתה יכול להתחיל עם מתח 4x8 פולאוור 3x10 מסור \שראגס מה שאתה מעדיף 3x6 יד קדמית אם יש לך ספה או כסא תעשה כפיפת מרפקים בישיבה אם כסא רגיל גם טוב רק תיקח את היידים אחורה כלומר לטווח תנוע גדול יותר תעשה 3x8 פטישים 3x10 יד על הירך 3x6
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מיה תראי את המוניטין שלך..
ולכותב ההודעה..יש לך מתקן ליד קדמית בבית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מוט בינוני, וספה, אבל אין לי מכשיר ליד קדמית(כסא...)
מאיה-פולאוובר טוב ללטיסימוס? אני מעדיף לעשות Abc ולהוסיף סטים מאשר Ab, זה קשה לי מדי כל כך הרבה קבוצות שרירים ביום... ובגב יש לי כמה בעיות, 1-המתח מתברג על המשקוף והוא לפעמים מחליק, והוא קצר מדי לאחיזה רחבה...2-אני רוצה לשלב גם מסור וגם שראגס...והרמת מוט אני מעדיף בעמידה... אהה מוניטין! עריכה-מאיה אני לא מצליח לתת לך מוניטין...אבל שאני יצליח אני יתן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז אתה יכול לעשות: כפיפות בדאמבלים כפיפות בדאמבלים על המתקן ליד קדמית ריברס כפיפות בדאמבלים ריברס כפיפות בדאמבלים על המתקן ליד קדמית וכנ"ל לגבי המוט. בקשר לגב, כל עוד אתה מעלה משקלים זה בסדר גמור. יש לך 3 תרגילים טובים. אם אתה רוצה אתה יכול לשלב מתח בהתחלה, 1-2 סטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|