|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
הראשונה זה תכנית חדשה לגמרי והשנייה זה תכנית שהשתמשתי בה חודשיים + אני רוצה לגוון לדעתכם אני אעבור לראשונה? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעבוד עם הראשונה, אבל בחלוקה של:
חזה כתפיים יד אחורית גב יד קדמית רגליים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
אז אם ככה אתה יכול להסביר לי כמה תרגילים? ולהביא תמונות? לחיצת חזה כנגד משקולות בשיפוע חיובי זה ![]() נכון? פלייס חיובי זה ![]() רק שהכיסא כמו בתמונה של הלחיצות חזה נכון? כי לא מצאתי תמונה של זה באתר הזה ובלחיצות חזה מזאת אומרת מוט שטוח? קרוס אובר זה זה? ![]() בגב מזה טי באר? אני לא מכיר את זה וכתפיים חתירה בעמידה זה כאילו עם מוט W נכון? ויד קדמית מזאת אומרת בריאכילס? ושתי תרגילים זה לא מעט מדי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עבדת כבר על השנייה חודשיים+ אז אין לך מה לעשות אותה עוד אז את הראשונה..
התמונה הראשונה זה באמת לחיצות חזה בשיפוע חיובי התמונה השנייה מה שאתה מתכוון כן זה פלייס וכן התמונה השלישית זה קרוס אובר חתירה בעמידה אנלא חושב שחייב מוט W אבל כן זה מוט W שאתה מרים אבל בלי להרים את הכתפיים טי באר זה המכשיר הזה- http://www.exrx.net/AnimatedEx/BackG...InclineRow.gif בריכאלס זה התרגיל הזה http://www.exrx.net/AnimatedEx/Brach...rationCurl.gif בתוכנית AB זה לא מעט מדיי 2 תרגילים כי צריך שיהיה 6 סטים בערך לשריר קטן אז זה יוצא לך בסדר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() פלייס חיובי זה הפלייס שהבאת רק עם שיפוע חיובי..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
והטי באר הזה זה תרגיל טוב? או שעדיף לעשות משהו אחר במקומו? זה בעצם חתירה לא? אפשר לעשות במקומו את החתירה הרגילה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() שני התרגילים טובים, אני מעדיף טי באר, אבל בעיקרון שניהם טובים.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה רבה
![]() אני אבקש מאיזה מדריך בחדר כושר להראות לי איך עושים את התרגילים טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|