|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() אני והאבא החורג שלי ענינו שם על איזה 20 חידות שעל כל אחת מהן היינו צריכים לקבל בין 100 ל - 500 שקל. לא קיבלנו גרוש.
כל פעם שעונים על שאלה שולחים לך הודעת Sms שאומרת "עניתם נכון אבל תשובתכם לא התקבלה" - ושואלים אותך עוד שאלה ב - Sms שגם כשאתם עונים עליה יש את אותו הדבר.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() מנה אתה רוצה ככה הם מקבלים כסף
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() אבל למה לרמות אנשים?
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עושים כסף מלרמות...
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הSMS שקבלתי היה "עניתם נכון אבל לא עניתם מספיק מהר"/"עניתם נכון אבל ענו מהר לפניכם" אבל מה הקטע? אני בכלל לא קראתי את השאלה- סתם שלחתי למשל "כן" או "לא" (למשל את האות D) וזה היה מיד.
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() זה הכל רמאות.בקרוב חשיפה בקולבוטק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אתם מתכוונים לתכנית מצלצלים בעורוץ 10? כי זה נשמע אותה תכנית רק שכתבת ערוץ 9.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי וחבר שלו ענו כבר 3 פעמים וזכו ב1400שקל בסה''כ, חבר שלו בא לענות על הרביעי אבל אמרו לו שאסור לו יותר מ3פעמים בחודש חח..
ויש גם ב1-3 בבוקר בערוץ 9 ברוסית :ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד שאני שולח Sms הם שולחים לי חזרה רק אחרי מלא זמן
אני לא מבין למה זה... הם לא אמורים לשלוח לי מיד אחרי שאני שולח להם?
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() בקיצור - שילכו לעזאזל עם השאלונים שלהם!
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שניהם נוכלים
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שווה לראות את התוכנית בערוץ 10 רק בשביל המנחה...הייתי מוכן לסתום לה קצת תפה עם איזה זין באמצע
![]()
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לרוסים שפה מסתכלים ערוץ 9 מישהו מסתקל moya prikrasnaya nyanya ?
היא פשוט כוסית אשששששששששששששששששששששששש |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני ניסתי בערוץ 9 חחח איזה נוכלים הם ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי
|
![]() שאלות קלות אש,למפגרים..
הכי מטריף שעונים 100 איש תשובות כאלה מטומטמות..בא לנפץ את המסך.. ניסיתי כמה פעמים להשתתף,הזונות כותבים שלא עניתי מהר,כמו בולט,ישר ניחשתי כן או לא..בלי להסתכל על השאלה..כתב נכון,אבל לא ענית מספיק מהר משהו כזה. סתם רמאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שהצוות עצמו מתקשר ועונה סתם תשובות מפגרות?
כי אני לא מכיר אף אחד שהצליח לעלות לשידור וגם תמיד בשאלות מאוד קלות עונים תשובות מפגרות נ.ב. עד עכשיו כל מי ששאלתי אם הוא הצליח לעלות לשידור אמר: לא שלוו לי שאלה חזרה, שלחו את השאלה אחרי כמה שעות, שלחו שאלה אבל בכתה בג'יבריש, כתבו שלא עניתי מספיק מהר ועוד... חחח באמת נראה לי שזאת רמאות... תתקשרו לקולבוטק..!!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בלה כבר ניסיתי כמה פעמים לענות על החרא המזדיין הזה בתקווה להרוויח קצת כסף לתוספי תזונה אבל לא הבני זונות מרמים אנשים 5 שקל כל סמס.
ya etu blondinku vrot ebal |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גם לנו כתבו את אותו דבר יובטבאיומאט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אהה יש את זה גם בערוץ 10. כל הקטע שבהתחלה עושים שאלות קלות רצח על סכום קטן, 10 דקות "כיאילו" שמישהו יעלה לקו, בינתיים הם צוברים כסף מהסאמס ואז הם נותנים לך תכסף אם אתה עולה לשידור ועונה נכון וככה הם יוצאים ברווח.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|