![]() |
מישהו ניסה לענות על החידות האלו של ערוץ 9?
אני והאבא החורג שלי ענינו שם על איזה 20 חידות שעל כל אחת מהן היינו צריכים לקבל בין 100 ל - 500 שקל. לא קיבלנו גרוש.
כל פעם שעונים על שאלה שולחים לך הודעת Sms שאומרת "עניתם נכון אבל תשובתכם לא התקבלה" - ושואלים אותך עוד שאלה ב - Sms שגם כשאתם עונים עליה יש את אותו הדבר. |
מנה אתה רוצה ככה הם מקבלים כסף
|
אבל למה לרמות אנשים?
|
ציטוט:
עושים כסף מלרמות... |
ציטוט:
הSMS שקבלתי היה "עניתם נכון אבל לא עניתם מספיק מהר"/"עניתם נכון אבל ענו מהר לפניכם" אבל מה הקטע? אני בכלל לא קראתי את השאלה- סתם שלחתי למשל "כן" או "לא" (למשל את האות D) וזה היה מיד. |
זה הכל רמאות.בקרוב חשיפה בקולבוטק.
|
אנשים אתם מתכוונים לתכנית מצלצלים בעורוץ 10? כי זה נשמע אותה תכנית רק שכתבת ערוץ 9.
|
אחי וחבר שלו ענו כבר 3 פעמים וזכו ב1400שקל בסה''כ, חבר שלו בא לענות על הרביעי אבל אמרו לו שאסור לו יותר מ3פעמים בחודש חח..
ויש גם ב1-3 בבוקר בערוץ 9 ברוסית :ם |
תמיד שאני שולח Sms הם שולחים לי חזרה רק אחרי מלא זמן
אני לא מבין למה זה... הם לא אמורים לשלוח לי מיד אחרי שאני שולח להם? |
בקיצור - שילכו לעזאזל עם השאלונים שלהם!
|
ציטוט:
שניהם נוכלים |
שווה לראות את התוכנית בערוץ 10 רק בשביל המנחה...הייתי מוכן לסתום לה קצת תפה עם איזה זין באמצע :)
|
לרוסים שפה מסתכלים ערוץ 9 מישהו מסתקל moya prikrasnaya nyanya ?
היא פשוט כוסית אשששששששששששששששששששששששש |
גם אני ניסתי בערוץ 9 חחח איזה נוכלים הם ...
|
שאלות קלות אש,למפגרים..
הכי מטריף שעונים 100 איש תשובות כאלה מטומטמות..בא לנפץ את המסך.. ניסיתי כמה פעמים להשתתף,הזונות כותבים שלא עניתי מהר,כמו בולט,ישר ניחשתי כן או לא..בלי להסתכל על השאלה..כתב נכון,אבל לא ענית מספיק מהר משהו כזה. סתם רמאות |
יש מצב שהצוות עצמו מתקשר ועונה סתם תשובות מפגרות?
כי אני לא מכיר אף אחד שהצליח לעלות לשידור וגם תמיד בשאלות מאוד קלות עונים תשובות מפגרות נ.ב. עד עכשיו כל מי ששאלתי אם הוא הצליח לעלות לשידור אמר: לא שלוו לי שאלה חזרה, שלחו את השאלה אחרי כמה שעות, שלחו שאלה אבל בכתה בג'יבריש, כתבו שלא עניתי מספיק מהר ועוד... חחח באמת נראה לי שזאת רמאות... תתקשרו לקולבוטק..!! |
בלה כבר ניסיתי כמה פעמים לענות על החרא המזדיין הזה בתקווה להרוויח קצת כסף לתוספי תזונה אבל לא הבני זונות מרמים אנשים 5 שקל כל סמס.
ya etu blondinku vrot ebal |
ציטוט:
|
גם לנו כתבו את אותו דבר יובטבאיומאט
|
אהה יש את זה גם בערוץ 10. כל הקטע שבהתחלה עושים שאלות קלות רצח על סכום קטן, 10 דקות "כיאילו" שמישהו יעלה לקו, בינתיים הם צוברים כסף מהסאמס ואז הם נותנים לך תכסף אם אתה עולה לשידור ועונה נכון וככה הם יוצאים ברווח.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ