|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת, אם אני אוכל (לא משנה מה) אז הגוף משתמש באימון בקלוריות שצרכתי בשעות האחרונות (הארוחה שלפני האימון) אז למעשה אם אני אוכל צ'יט בארוחה שלפני האימון אז הגוף ישתמש בקלוריות האלו לאימון וכך הן חסרות משמעות...ז"א שאני יאכל את כל הצ'יטים שלי תמיד לפני אימון ואז אני יעלה פחות בשומן...לא ככה?? :dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לך שאם תרביץ איזה פסק זמן שרוב הקלוריות בו משומן אז השומן ירד האימון? וואלה הלוואי זה היה ככה..... בא לי צ'יט תאכל אותו בלי קשר תהנה ממנו רק אל תגזים זה לא ישפיע כמו שאתה חושב
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אתה לא תעלה בשומן מהציטים שתאכל ... בוא נגיד שאתה אוכל 6 ארוחות ביום .. 42 בשבוע.. מתוך ה-42 אם 2-3 ארוחות יהיו "מלוכלכות" וכל השאר יהיו נקיות אתה לא תשמין !
אני לא מבין למה אנשים שאוכלים צ'יט מחפשים לעשות אותו יותר דיאטטי פחות משמין להתאמן אחרי זה וכו'... ראבק בן אדם תתפנק לך פעם פעמיים בשבוע שבועיים ... ותאכל מה שבא לך בכמות נורמלית.. משולש פיצה גביע גלידה שווארמה בורקס וכו' וכו'... תאכל בלי רגשות אשמה.. תאמין לי אתה לא תשמין מזה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יכול לאכול ארוחה ביום לא נקייה ולא להשמין ואכול 6 ארוחת הכי נקיות וכן להשמין
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() זה לא משנה מתי אוכלים משנה סהכ הקלוריות היומית זה מה שקובע
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|