|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מחפש בשביל ידידה שביקשה את העזרה שלי בנושא. בת 16, 1.60+ שוקלת 47. מנסה לרזות עוד יותר ממה שהיא. כדי שהיא לא תפגע בעצמה עם כל מיני דיאטות מסוכנות בגיל הזה החלטתי לברר בשבילה בנושא. אני עוד מבין בנושאים האלה במידה מסוימת, פעם הייתי מתאמן ברצינות (אבל הפסקתי) בגלל זה אפשר - בקווים כלליים מאוד להגיד - איזה אורח חיים היא צריכה לאמץ לעצמה עכשיו? כמה אימונים בשבוע, מה לעשות שם, ולגבי תזונה - בערך ממנה להימנע ומה כן לעשות. כמובן בשביל המראה הרזה, לא בשביל לפתח שרירים או משה כזה, שתשמור על צורה נשית. (לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, תעבירו אם יש צורך)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 47 קילו ?
אם היא מחפש לרדת אז ה' ישמור אותה. איפה היא בדיוק רוצה להוריד ? תגיד לה שלא תעשה שטויות ..
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() שתתחיל לאכול!! וקצת אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() עזוב מה אתה מתאמץ בכלל, היא בקושי שבוע תתמיד ואחר כך זה לא יעניין אותה 99% מהבנות ככה...
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אחי! היא מורידה 100 גרם היא מתה! מה זה?! חח לכמה היא רוצה להגיע? 30 קילו? (אותי אף פעם לא משך בנות רזות מידי..צריך שיהיה במה לתפוס!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ה Bmi (יחס גובה - משקל) הוא עדיין בטווח הנורמה אך לדעתי ירידה במשקל לאזור 44-45 קילו יובילו לתת משקל. השאלה הגדולה היא מה היא המטרה וכמה אחוזי שומן יש לה בגוף. אם תוסיף את הנתונים הנ"ל ניתן יהיה לחשוב צעד קדימה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע, לדעתי המשקל שלה תקין אבל בטח אין לה בכלל מאסת שריר ודיי הרבה שומן. תכניס אותה לחדר כושר קצת משקולות קצת אירובי ושתשמור על תזונה נייטרלית, ושלא לא תפחד שהשרירים יהיו גדולים מידיי, כי זה לא יקרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להוריד נקודתית...אירובי יוריד שומן מכל הגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() היא לא צריכה להרזות בכלל זה נורמלי לחלוטין..
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אם המטרה היא לא פיתוח גוף אלא סתם "לשמור על הגזרה" אז שתעשה Fbw של 3-5 לגדול 2-3 לקטן...
יום כן יום לא.. אימון 45-70 דקות ואחרי זה 15-40 דקות אירובי.. לעבוד בטווח חזרות של 8-15, לא להגיע לכשל... וזהו...
![]() |
#15 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() שתעבוד עם משקולות הי תעלה טיפה במסת שריר ותעצב את הגוף היא לא צריכה לרדת ואפילו מסוכן. משקולות היו לה טוב היא תחזק את הגוף והעצמות שזה חשוב לה בגלל המשקל הנמוך
![]() |
#17 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() 47 קילו לגובה הזה זה נורמלי , לא כ"כ
היא צריכה פשוט לבנות מסת שריר וטונוס בבטן שלא תישפך החוצה ותהיה לה גזרה נורמלית , אני לא מתכוון להביא תוכנית כי בנות מילא ימשכו תמיד ליוגות ולא לדדליפט
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() התייחסתם יותר מדי אל המשקל-גובה שרשמתי, זה לא מדויק, ככה הערכתי אותה. בחורה צריכה להרזות - בעיקר במותניים - על איזה תרגילים צריך להשים דגש בשביל לעצב יותר את המותניים, שיהיו צרות יותר? בבטן - פשוט לחזק את שרירי הבטן? Leo, מה אמרת לגבי הבטן? וטונוס? הא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
תחפש באינטרנט תרגיל שנקרא AB VACUUM (שגיאט כתיב נראה לי אבל תבדוק זה מתקן במילא) אם היא תאמן את הבטן , פשוט יגדל השריר והיא לא תרד לאחוז שומן נמוך אז זה לא שיהיה לה קוביות או משהו לא שזה בכלל יפה , אז למה סתם להוסיף נפח באזור הזה שבכלל אמור להיות צר יותר?
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|