ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית לבת 16 (https://israelbody.com/showthread.php?t=12825)

abc 24-06-07 11:39

תוכנית לבת 16

אני מחפש בשביל ידידה שביקשה את העזרה שלי בנושא. בת 16, 1.60+ שוקלת 47. מנסה לרזות עוד יותר ממה שהיא. כדי שהיא לא תפגע בעצמה עם כל מיני דיאטות מסוכנות בגיל הזה החלטתי לברר בשבילה בנושא. אני עוד מבין בנושאים האלה במידה מסוימת, פעם הייתי מתאמן ברצינות (אבל הפסקתי) בגלל זה אפשר - בקווים כלליים מאוד להגיד - איזה אורח חיים היא צריכה לאמץ לעצמה עכשיו? כמה אימונים בשבוע, מה לעשות שם, ולגבי תזונה - בערך ממנה להימנע ומה כן לעשות. כמובן בשביל המראה הרזה, לא בשביל לפתח שרירים או משה כזה, שתשמור על צורה נשית. (לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, תעבירו אם יש צורך)

gil-Nissim 24-06-07 11:41

47 קילו ?
אם היא מחפש לרדת אז ה' ישמור אותה.

איפה היא בדיוק רוצה להוריד ? תגיד לה שלא תעשה שטויות ..

Troya 24-06-07 11:46

שתתחיל לאכול!! וקצת אירובי

עוז20 24-06-07 11:48

עזוב מה אתה מתאמץ בכלל, היא בקושי שבוע תתמיד ואחר כך זה לא יעניין אותה 99% מהבנות ככה...

Logout 24-06-07 12:32

אחי! היא מורידה 100 גרם היא מתה! מה זה?! חח לכמה היא רוצה להגיע? 30 קילו? (אותי אף פעם לא משך בנות רזות מידי..צריך שיהיה במה לתפוס!)

Ori_D 24-06-07 12:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
עזוב מה אתה מתאמץ בכלל, היא בקושי שבוע תתמיד ואחר כך זה לא יעניין אותה 99% מהבנות ככה...

חחחחח וואיי זה כל כך נכון!

Amit 24-06-07 13:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
שתתחיל לאכול!! וקצת אירובי

בדיוק מה שהייתי ממליץ לך :whistle: חוץ מהאירובי כמובן :jockey:

tbm 24-06-07 16:39

תכנית אימונים

ה Bmi (יחס גובה - משקל) הוא עדיין בטווח הנורמה אך לדעתי ירידה במשקל לאזור 44-45 קילו יובילו לתת משקל. השאלה הגדולה היא מה היא המטרה וכמה אחוזי שומן יש לה בגוף. אם תוסיף את הנתונים הנ"ל ניתן יהיה לחשוב צעד קדימה.

toxicity 24-06-07 16:46

תשמע, לדעתי המשקל שלה תקין אבל בטח אין לה בכלל מאסת שריר ודיי הרבה שומן. תכניס אותה לחדר כושר קצת משקולות קצת אירובי ושתשמור על תזונה נייטרלית, ושלא לא תפחד שהשרירים יהיו גדולים מידיי, כי זה לא יקרה.

abc 24-06-07 18:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16

היא דווקא כן תתמיד, אני מכיר אותה. אירובי - משקולות ואכילה מסודרת ונכונה יספיקו? היא רוצה להוריד בעיקר מהמותניים. מה יוריד לה שם?

idof111 24-06-07 18:57

אי אפשר להוריד נקודתית...אירובי יוריד שומן מכל הגוף.

Hodaya*L* 24-06-07 19:03

היא לא צריכה להרזות בכלל זה נורמלי לחלוטין..

abc 24-06-07 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idof111
אי אפשר להוריד נקודתית...אירובי יוריד שומן מכל הגוף.

כמובן, אבל האם האם תרגילים שיתמקדו על המותניים בעיקר (תנו דוגמאות) יביאו במותניים יותר תוצאות?

Yoshi-Moto 24-06-07 19:35

אם המטרה היא לא פיתוח גוף אלא סתם "לשמור על הגזרה" אז שתעשה Fbw של 3-5 לגדול 2-3 לקטן...

יום כן יום לא..

אימון 45-70 דקות ואחרי זה 15-40 דקות אירובי..

לעבוד בטווח חזרות של 8-15, לא להגיע לכשל... וזהו...

abc 24-06-07 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
אם המטרה היא לא פיתוח גוף אלא סתם "לשמור על הגזרה" אז שתעשה Fbw של 3-5 לגדול 2-3 לקטן...

יום כן יום לא..

אימון 45-70 דקות ואחרי זה 15-40 דקות אירובי..

לעבוד בטווח חזרות של 8-15, לא להגיע לכשל... וזהו...

ברור שלא פיתוח גוף. לשמור על הגיזרה ואף לרזות. Fbw? מה לגבי תזונה? אני מנסה להסביר לה למה כדאי לה לפצל ליותר ארוחות - 5-6 ככה. עוד משהו בנושא? יותר חלבונים פחות פחמימות?

maya 24-06-07 20:55

שתעבוד עם משקולות הי תעלה טיפה במסת שריר ותעצב את הגוף היא לא צריכה לרדת ואפילו מסוכן. משקולות היו לה טוב היא תחזק את הגוף והעצמות שזה חשוב לה בגלל המשקל הנמוך

Leo 24-06-07 21:01

47 קילו לגובה הזה זה נורמלי , לא כ"כ
היא צריכה פשוט לבנות מסת שריר וטונוס בבטן שלא תישפך החוצה

ותהיה לה גזרה נורמלית

, אני לא מתכוון להביא תוכנית כי בנות מילא ימשכו תמיד ליוגות ולא לדדליפט

abc 24-06-07 22:19

התייחסתם יותר מדי אל המשקל-גובה שרשמתי, זה לא מדויק, ככה הערכתי אותה. בחורה צריכה להרזות - בעיקר במותניים - על איזה תרגילים צריך להשים דגש בשביל לעצב יותר את המותניים, שיהיו צרות יותר? בבטן - פשוט לחזק את שרירי הבטן? Leo, מה אמרת לגבי הבטן? וטונוס? הא?

toxicity 24-06-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי abc
התייחסתם יותר מדי אל המשקל-גובה שרשמתי, זה לא מדויק, ככה הערכתי אותה. בחורה צריכה להרזות - בעיקר במותניים - על איזה תרגילים צריך להשים דגש בשביל לעצב יותר את המותניים, שיהיו צרות יותר? בבטן - פשוט לחזק את שרירי הבטן? Leo, מה אמרת לגבי הבטן? וטונוס? הא?

שום דבר אין דבר כזה להרזות ממקום אחד, תכניס אותה כבר לחדר כושר שתרים קצת משקולות ותעשה אירובי, וכמבון שתשמור על דיאטה! אין שום דרך אחרת!

Leo 24-06-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי abc

לאל חזק את שריר הבטן , לחזק שריר מסויים בבטן , הTRANSERVUS ABDOMINIS

תחפש באינטרנט תרגיל שנקרא AB VACUUM (שגיאט כתיב נראה לי אבל תבדוק זה מתקן במילא)

אם היא תאמן את הבטן , פשוט יגדל השריר והיא לא תרד לאחוז שומן נמוך אז זה לא שיהיה לה קוביות או משהו לא שזה בכלל יפה , אז למה סתם להוסיף נפח באזור הזה שבכלל אמור להיות צר יותר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ