|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בכללי אני מתנגד לתוכניות מטומטמות, זולות, לא מושקעות ומעליבות את האינטילגנציה כמו החרא הזה שערוץ 2 דואג להאכיל אותנו בו, במנות גדושות.
ובכל זאת, אני שמח ששלושה באדי בילדרים מתחרים זכו לחשיפה מסוימת, עם כי ברור לגמרי שהייתה כוונה להגחיך אותם, בעריכה ובשאלות המטומטמות עצמן. מה כבר אפשר לענות כששואלים אותך האם אתה כמו מכונית נוצצת, מה זה הזבל הזה? אני מכיר את כל הטריקים, אין לי ספק שלקחו קטעים וקטעו משפטים כדי להמשיך ולהשריש את הסטיגמה שבאדי בילדרים הם טמבלים גמורים. מעניין אותי לדעת מי העורך השחצן והאידיוט שעשה את זה, ועוד יותר היה מעניין אותי מה היה קורה אם הוא ואני היינו מגישים דוגמאות כתבה ל 20 אנשי מקצוע בלי שידעו מי הגיש מה - וכמה מהם היו בוחרים בדוגמאות שלו. בכל אופן קחו לינק, רק כדי להתרשם מהשלושה, אני חייב לציין שיוסי וגדי נראים פנטסטי, חטובים נורא - כנראה לפני או אחרי מר מרכז. אסף מן הסתם באוף סיזן - אבל רואים שהוא עלה. תגידו מה שתגידו, אני בעד הגישה שלו שכשעולים אז עולים ולא משחקים כמו דוגמנית. http://www.reshet.tv/content_page.as...ic_page_id=202
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() בחיים לא שמעתי על התוכנית, אתה יכול להסביר קצת מי מה וכמה.
אגב בכלל לא רואים אותם בלינק הזה שהבאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני האחרון שאסביר ואייחצן את ערוץ 2.
אני חושב שהערוץ הזה הוא בושה וחרפה: לא דרמה איכותית, לא סדרות מקור, אין מחלקת ספרט (!!!!!!!), ואפילו החדשות שלהם ממש לא משהו (ערוץ עשר פשוט עשר רמות טוב יותר). בגדול מדובר בשעשועון אידיוטי. שעשועונים וטלנובלות, זה מה שיש להם להציע.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בצד ימין, כתוב "קבוצת השרירנים"
וידאו מס' 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() מה הקטע שמה?
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() גדי אורן דומה לאנדראס מונזר...
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא מבין על מה העצבים. מדובר בתוכנית בידור סך הכל, אז מן הסתם הראיון יטה לכיוון בידורי יותר מאשר רציני. כל אחד שהיו מראיינים שם, היו שואלים אותו שאלות מטומטמות. תסתכל על הראיון של תוכנית מס' 6, היא שאלה איך זה שכל המדענים נראים חנונים. או ששאלו את הדוגמניות שם משהו על הקשר שלהן לאינטיליגנציה (שזה מקביל לזה שחושבים שמפתחי גוף הם טפשים).
הקטע שאתה בא מהתחום הזה, אז אתה שם עליו הרבה יותר תשומת לב. אתה צריך להתסכל על זה מנקודה אובייקטיבית יותר.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי צודק, תראו את הקליפ סתם הביאו אותם לשם לצחוק עליהם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() אף אחד לא הכריח אף אחד להשתתף בשום תוכנית, ועדיף לא לשחק אותה תמימים ולהיות מופתעים. אין שום הבדל בין המיתוס של הבלונדינית המטומטמת לזה של הפיתוח גוף. מה ההתרגשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא ממש אוהב את התוכנית הזאת.
דרך קלה ומעניינת להשיג בוחטה של כסף בקלות. לא אהבתי את הקטע הם השרירנים אבל זה לא משהו רציני
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי , לא ראיתי פה שום ירידה חוץ מהקטע של האינטליגציה והמכונית זוהרת שגם זה "עדין" ... יחסית יצאו בזול
![]() אהבתי תגוף של יוסי ראיתי אותו בתחרות.. הלוואי שכול היוסי היו ככה :closedeyes:
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() מעניין שאותם אנשים שמתלוננים שרוצים להציג את המפתחי גוף כטפשים עושים את אותו דבר על בלונדיניות , דוגמניות ולא יודע מה עוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() הרבה בחורות אומרות שפיתוח גוף זה לא סקסי ומגעיל, אבל ברמה הזאת, הרבה בחורות היו רואות את היוסי הזה או את עמית ספיר בלי כל השמן, ההכנה והזוהר של הבמה על החוף הן היו נכנסות להריון במיידי...
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אסף אנגרסט במאסה נראה כמו קונדום.
אבל כשהוא חטוב והכל נראה בן זונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
הושעה
|