![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גיל: 17
גובה: 174 משקל: 76 מטרה: מסה תכנית אימונים - 5x5 הלינארית של ביל סטאר אימון ראשון סקוואט 5x5 פירמידה בנצ פרס 5x5 פירמידה רואז 5x5 פירמידה כפיפות ברכיים 2x8 אימון שני סקוואט קל 4x5 פירמידה מיליטרי 4x5 פירמידה דדליפט 4x5 פירמידה כפיפות מרפקים 1x8 פושדאון 1x8 כפיפות בטן 3x12 אימון שלישי סקוואט 4x5 1x3 1x8 בנצ פרס 4x5 1x3 1x8 רואז 4x5 1x3 1x8 משקלים Rm5 סקוואט 90 קילו Rm5 בנצ פרס 70 קילו Rm5 דדליפט 60 קילו Rm5 רואז 50 קילו Rm5 מיליטרי 35 קילו תפריט 7:00- צלחת קורנפקס עם חלב 3% 8:25- 2 פרוסות לחם + 2 פרוסות גבינה צהובה 5% 11:15- 2 פרוסות לחם + ביצה 13:30- 3 פרוסות לחם + קופסת קוטג 5% 14:30- אימון משקולות 15:30- שייק מ400 מ"מ יוגורט 0% + 5 תמרים + 2 בננות + אגוזים 17:00- 250 גרם חזה עוף + 100 גרם אורז/פסטה + אגוזים 19:30- אימון כדורסל 21:30- סלט ממלפפון עגבנייה חסה ובצל + 3 כפות שמן + טונה במים + 3 פרוסות לחם 3000 קלוריות 210 גרם חלבון 360 גרם פחמימה 80 גרם שומן מקווה להגיע ל85 קילו עם כמה שפחות שומן ואז לדפוק חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משקלים לשבוע האימונים הראשון
אימון ראשון סקוואט- 40 50 62.5 72.5 82.5 בנט אובר- בנצ פרס- 30 40 50 57.5 65 אימון שני דדליפט- סקוואט קל- 40 50 62.5 62.5 מיליטרי- אימון שלישי סקוואט- 40 50 62.5 72.5 85 62.5 בנט אובר- בנצ פרס- 30 40 50 57.5 67.5 50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה , אחלה תוכנית 5x5 קלאסית...
תוך כמה זמן אתה מתכנן להגיע ל85 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית מעולה
אל תשכח רק להוסיף core work -בטן ו hyperextension בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלוש חודשים נראה לי יהיה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על זוקפי הגב אני לא נותן עבודה מבודדת הם עובדים מספיק לטעמי בסקוואט דדליפט ובנט אובר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ב 3 חודשים 9 קילו זה ממש לא קצב למסה רזה...
הגוף בונה בתנאים אידיאלים ביותר קצת פחות מקילו שריר בחודש...אז אם אתה מחפש מסה רזה זה בערך הקצב שאתה צריך ללכת לפיו- קילו בחודש או אפילו פחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אתה אומר שאם אני מעלה יותר מקילו לחודש להוריד קלוריות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הופה, ראיתי 5x5 בכותרת זה ישר תפס לי את העין.
![]() חבל שלא בדקת את משקלי הבנט אובר והמיליטרי לפני שאתה מתחיל. תזכור שעדיף להתחיל עם משקל קל מידי ו "לסגור פערים" מאימון לאימון מאשר להתחיל עם משקל כבד מידי ואז להתקע ולהתחיל את הסייקל מהתחלה. בהצלחה ותעדכן לעיתים תכופות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה ובאמת חבל שלא בדקת משקלים לפני 5x5 פרימידה זה יכול להיות די קריטי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט ובנצ פרס בדקתי דדליפט ובנט אובר אני לא מעמיס משקלים כי הטכניקה עדיין לא משהו רק מיליטרי לא בדקתי אני יבדוק מחר ויעדכן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב, בהצלחה...
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() בהצלחה גבר!!
ובקשר לכדורסל איפה אתה משחק? אני גם חשבתי לעשות במהלך העונה את התוכנית הזאת אבל זה עומס גדול מידי על הגוף בהתחשב בכך שיש לי 4 אימוני כדורסל בשבוע.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אני משחק בכוכב יאיר נוער מחוזית ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() זאת לא הגירסא של madcow?
בכל מקרה, בהצלחה! יהיה מעניין לעקוב, אתה בטוח שתסתדר בשילוב עם הכדורסל?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|