|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, בגלל שמלא חבר'ה פה הציקו לי במסנג'ר,
הנה סיכומים שעשיתי להורדה. (חח זה לא וירוס, פשוט הייתי צריך להעלות את זה לאתר כלשהו) כרגע חסרים שני סעיפים בהתחלה שאותם כתבתי ביד, אז תאלצו להסתדר בלעדיהם, וגם עוד לא סיימתי לכתוב את החלק השני (הוא מאוד קצר יחסית) ואותו אני אוסיף בהמשך היום. סה"כ יצאו 18 עמודים מסודרים ויפים. תהנו! ![]() http://shokata.co.il/files/82433013.rar עריכה: כל החומר! סיימתי! בהצלחה לכולם: http://shokata.co.il/files/49531068.rar 22 עמודים
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאמינו לי הבנאדם גדול פנקו אותו במוניטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא, יש עוד איזה 5 עמודים שאני אעלה בקרוב. טוב נו, אם ככה אפשר להתנחם בזה שיש מישהו שהבגרות שלו יותר קשה משלנו
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() תודה רבה !
אחלה השקעה :]
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מלך!
קיבלת במוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() זה כל החומר לבגרות שלכם בהסטוריה א'?
אם אני הייתי מעלה את כל הסיכומים זה היה יוצא בערך 80 עמודי סיכום(לא לזלזל בך,פשוט החומר של הדתיים הוא ממש הרבה,זה יוצא 250 עמודים של ספר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פאטי יש עדכון? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ב-30 יש לי מתכונת ואני לא יודע כלום
ואני לא חושב שלקרוא סיכומים יעזור לי המלצה אחרת? ויהיה לי כנראה מגן ממש גרוע, אלו בערך המבחנים שלי: 83 (שינויים טכנולוגיים, לא היה יותר קל מזה, לא למדתי בכלל) 67 39 53 (ממוצע 60.5) תוסיפו לכך שאני לא משתתף ורק מפריע בשיעור והמורה די שונאת אותי. יהיה לי מזל אם המגן שלי יהיה עובר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בונההההההההה גבר תודהה אחלה השקעהה אין מוניטין בדרך עליך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היום בערב אני אעלה את כל הסיכומים.
אני כל הזמן מוצא כל מני שגיאות כתיב מטומטמות שנבעו מכך שלא התסלכתי על המסך כשכתבתי, מקווה שעדיין אתם מבינים. אם למישהו יש שאלות בקשר לסיכומים שלי, הוא מוזמן לשאול כאן ואני אענה. בבקשה, ותודה על המוניטינים ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתכל מה אני עושה. טוב, זה תלוי בכמה זין יש לך ועד כמה חשוב לך לעבור את המתכונת. הדבר המינימלי שאתה יכול לעשות זה להעזר בסיכומים שלי :P, כל יום לקחת איזה שלושה עמודים מתוכם, לקרוא פעם-פעמיים, ולכתוב לך בצד נקודות ומילות מפתח שיזכירו לך את הנושאים. הקטע זה להבין את החומר, ולא לשנן אותו כמו תוכי. ברגע שיש לך את זה ואתה באמת עושה את זה כל יום, (לוקח מקסימום 20 דקות), אתה תהיה מוכן לא רע בכלל למתכונת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() תודה רבה רבה, הנה מוניטין.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() למה אני לא מצליח לפתוח את הקובץ? צריך להוריד איזה תוכנה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך WINZIP או WINRAR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|