![]() |
סיכומים שלי בהטוריה, כיתה י', אפשרות א', להורדה!!
טוב, בגלל שמלא חבר'ה פה הציקו לי במסנג'ר,
הנה סיכומים שעשיתי להורדה. (חח זה לא וירוס, פשוט הייתי צריך להעלות את זה לאתר כלשהו) כרגע חסרים שני סעיפים בהתחלה שאותם כתבתי ביד, אז תאלצו להסתדר בלעדיהם, וגם עוד לא סיימתי לכתוב את החלק השני (הוא מאוד קצר יחסית) ואותו אני אוסיף בהמשך היום. סה"כ יצאו 18 עמודים מסודרים ויפים. תהנו! :) http://shokata.co.il/files/82433013.rar עריכה: כל החומר! סיימתי! בהצלחה לכולם: http://shokata.co.il/files/49531068.rar 22 עמודים |
תודה :)
|
תאמינו לי הבנאדם גדול פנקו אותו במוניטין
|
ציטוט:
לא, יש עוד איזה 5 עמודים שאני אעלה בקרוב. טוב נו, אם ככה אפשר להתנחם בזה שיש מישהו שהבגרות שלו יותר קשה משלנו |
ציטוט:
|
תודה רבה !
אחלה השקעה :] |
מלך!
קיבלת במוניטין |
זה כל החומר לבגרות שלכם בהסטוריה א'?
אם אני הייתי מעלה את כל הסיכומים זה היה יוצא בערך 80 עמודי סיכום(לא לזלזל בך,פשוט החומר של הדתיים הוא ממש הרבה,זה יוצא 250 עמודים של ספר |
ציטוט:
פאטי יש עדכון? :happy: |
ב-30 יש לי מתכונת ואני לא יודע כלום
ואני לא חושב שלקרוא סיכומים יעזור לי המלצה אחרת? ויהיה לי כנראה מגן ממש גרוע, אלו בערך המבחנים שלי: 83 (שינויים טכנולוגיים, לא היה יותר קל מזה, לא למדתי בכלל) 67 39 53 (ממוצע 60.5) תוסיפו לכך שאני לא משתתף ורק מפריע בשיעור והמורה די שונאת אותי. יהיה לי מזל אם המגן שלי יהיה עובר. |
ציטוט:
|
בונההההההההה גבר תודהה אחלה השקעהה אין מוניטין בדרך עליך
|
ציטוט:
|
היום בערב אני אעלה את כל הסיכומים.
אני כל הזמן מוצא כל מני שגיאות כתיב מטומטמות שנבעו מכך שלא התסלכתי על המסך כשכתבתי, מקווה שעדיין אתם מבינים. אם למישהו יש שאלות בקשר לסיכומים שלי, הוא מוזמן לשאול כאן ואני אענה. בבקשה, ותודה על המוניטינים ^^ |
ציטוט:
סתכל מה אני עושה. טוב, זה תלוי בכמה זין יש לך ועד כמה חשוב לך לעבור את המתכונת. הדבר המינימלי שאתה יכול לעשות זה להעזר בסיכומים שלי :P, כל יום לקחת איזה שלושה עמודים מתוכם, לקרוא פעם-פעמיים, ולכתוב לך בצד נקודות ומילות מפתח שיזכירו לך את הנושאים. הקטע זה להבין את החומר, ולא לשנן אותו כמו תוכי. ברגע שיש לך את זה ואתה באמת עושה את זה כל יום, (לוקח מקסימום 20 דקות), אתה תהיה מוכן לא רע בכלל למתכונת. |
ציטוט:
|
תודה רבה רבה, הנה מוניטין.
|
למה אני לא מצליח לפתוח את הקובץ? צריך להוריד איזה תוכנה?
|
ציטוט:
צריך WINZIP או WINRAR |
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ