צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-05-10, 22:55   #18
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי noam18 צפה בהודעה
שחקן כדורגל נחשב עילוי שהוא מהיר ועובד טוב עם הרגליים אז אצלנו מה זה אמור להביא....?אתה מתנסה רצח על כל מי שבפורום ויותר מיזה על "ילדי fxp" שאתה בכלל לא מכיר את רובם בטח,ואני בורר שאלות ומה שאני לא מבין אני שואל (קראתי מאמרים כמה פעמים כבר)
בכלל אבל בכלל לא קשור אני אישית מהיר מאוד עובד מצויין עם שני הרגליים ועדיין לא הצלחתי בתחום כי תכלס אני אישית לא יותר מדי השקעתי בזה פשוט פרשתי בשלב מסויים, אבל זה ממש לא מה שיהפוך שחקן לעילוי מסויים... לך לכל שכונה ממוצעת בפריפריה ותראה הרבה ילדים מהירים עם עבודת רגליים מדהימה זה לא אומר שהם שחקני כדורגל אלו יכולות שמתאימות לשכונה ולח'ברה למרות כל הכישרון והיכולת שאתה מגיע למגרש דשא אמיתי הכל משתנה וצריך ללמוד לשחק עם עוד 10 אנשים קיצר זה עולם שונה. שחקן כדורגל צריך להכיל הרבה יותר ממהירות ועבודת רגליים טובה למרות שזהו בסיס טוב להתחלה והתקדמות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
אל תשכח שאתה גם מתעצבן על כל אחד בלי סיבהושאתה לא מתחשב באנשים,ומחלק באנים כי חזרת מהעבודה ואתה עצבני.
באמת ילד,ניראלך שהוא עושה לך דווקא? ניראלך שלבנאדם אין דברים יותר טובים לעשות מאשר לריב עם ילדים? הוא בסה"כ מנסה לשמור על רמה בפורום. והוא די משתפר מפעם לפעם.
הבנאדם נמצא במחסור בפחמימות תבינו אותו, ודוגרי די מעצבן שכל פעם בא לך בחור חדש שקרא כמה מאמרים ומבקש עזרה ובאים ועוזרים לו והוא מתווכח ומנסה להגיד אחרת כי וואלה הוא קרא קצת והשכיל... אם הטענה שלו היא נכונה אז מילא אבל רוב המקרים זה על חוסר ידע.