צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-05-10, 03:09   #3
HeavyDuty
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HAFIZ צפה בהודעה
אני בדרך כלל לא עושה ליחצות חזה עם משקולות בגלל הבעיה זו אבל צריך לברר אולי יש אפשרות להזמין את הדאמבלים הכבדים יותר מחו"ל עם כמובן מכון כושר שלך (איפה שאתה מתאמן מוכן לעשות את זה) עופ סיזן הזה אני הולך לעבוד בסיגנון של סטרונגסמאן שזה אומר כל מיני משקולות חופשים ובמכון כושר שאני מתאמן בו מוכנים לעזור לי בזה כי זה כיף (כמובן פשוט יהיה לי אישור להזמין גם את דמבלים וגם צמיג של טרקטור כדור אטלס ועוד דברים כייפים)
אני מאמין שאם המכון כושר שלך מזמין מחו"ל משקולות אז הם יזמינו סט שלם כבד ולא בודדים, כי אם כבר אז כבר, וזו השקעה כספית ללא ספק.
והעלויות להערכתי זוג משקולות pro-style(פאונד) 105LB עולה בסביבות 450$ לזוג וכל גידול של 5LB תוסיף 20$. ממה שבדקתי.
לפי החישוב שלי סט של 20 זוגות של KG 45 עד 95KG בערך בגידולים של 2.5KG יעלה בסביבות 14,000$ מחיר בארה"ב להביא את זה לארץ מוסיפים כידוע משלוח + 10% מכס 16% מע"מ.

בקיצור אתה תגמור במחיר של סט כזה להערכתי 80,000 ש"ח.
וזה הסטים הזולים יחסית יש בזה רמות לפי דרישה.

סתם דוגמא רוני קולמן מניף 95KG דאמבלס בחזה בלי בעיה. מעניין איזה משקולות יד הוא צריך ל4-6 חזרות bench press.

וכנראה זו גם הסיבה שבמדינה הזו לא שווה למכוני כושר להביא סטים כאלה בשביל כמה מתאמנים בודדים שמתעסקים עם המשקלים האלה כי להבדיל מארה"ב ששם יותר זול ובהישג יד הם קונים בלי לעשות חשבון יותר מידיי.

נערך לאחרונה על ידי HeavyDuty, 13-05-10 בשעה 03:12.
HeavyDuty מנותק