צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-05-10, 11:39   #71
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyalamzleg צפה בהודעה
חשבתי שתבין את זה לבד ואני לא יצטרך להיות ישיר כלכך.
זה אתר רווחי שיש לו מטרה אחת לעשות רווח על הגולשים בו
וחלק מעניין זה פרסום בשביל לעשות רווח.
"האינטרס" פה הוא פרסום, מאור הוא חלק מ"נבחרת ישראלבודי" שלהזכירך הוא האתר שאתה גולש בו והחנות שבה אתה קונה את התוספים שכביכול מאור משתמש בהם...
אני בטוח שמאור רואה קצת תמורה רווחית מפרסום דברים כאלה פה באתר
ברור מה אתה לא יודע, כולם פה נכנסים לפורום עם הכרטיס אשראי על השולחן שלהם , ממוצע הגילאים כאן לא מתיר בכלל שימוש בכרטיס כספומט, ילדים פה שואלים על איך להחביא אבקות חלבון מההורים שלהם ..
אתר שנועד לעשות רווח על הגולשים ? על מי על הילדים בני ה-14 שאומרים "איך אני אשכנע את אמא שלי לקנות חלבון" ?
השוק האמיתי הוא בדיוק אותם מתחרים שכותבים פה בשבילכם.. הכפיות טובה פה יכולה להטריף אותי

אתם פה כולכם השתגעתם.

לנושא הסרטון, יש היגיון בדרישה של דאוס אקס לראות סרטון, גם אם זה מאור זדרז וגם אם זה מישהו אחר. אין כל רע בדרישה , האם ימלאו אותה או לא זה עניין אחר, האם הדרישה רלוונטית בכלל זה גם עניין אחר, אבל מעצם קיום הפורום ישנה אפשרות חופש דיון...

תפסיקו לחשוב כמו ילדים, ותתחילו להבין שהאנשים שמייצגים אותנו בספורט הזה , הם החבר'ה האלה ואני יותר מגאה שיש לי את האפשרות לכתוב איתם באותו פורום, לדבר איתם ולספוג מעט מהניסיון שלהם על הספורט.

תראו קצת כבוד לאנשים שהתנסו בהרבה יותר שיטות מכם , בהכנות לתחרויות ובניסיון של שנים.