צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-04-10, 15:45   #23
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
יש היפרטרופיה כמו בכל שריר אחר שתעבוד על כל הגוף ותקבל היפרטרופיה...
העניין הוא, שאלכסונים לא רואים אם אין לך אחוז שומן נמוך, ורוב הסיכוים הם שאם אתה עובד בתרגילים מורכבים אז אין שום סיבה שתצטרך לעבוד על אלכסונים.

העבודת יצוב שלהם בתרגילים מורכבים היא רבה (סקוואט ופרס בעיקר), ככה שרוב הסיכוים הם שצריך להוריד שומן ולא להגדיל מסת שריר, אם יש מצב של חוסר פרופורציה. אני גם אף פעם לא שמעתי על חוסר פרופורציה באזור וחוץ מזה, מהנסיון שלי כמדריך, רוב האנשים עובדים על האזור מתוך מחשבה מוטעת שאפשר להוריד את הצדדים השומניים משם, ולא בשביל המסת שריר שהיא קטנה ושולית.
אוקי.
אני לפחות,הבנתי ממנו שהאיזור לא פרופרציונלי,ואין לי מושג איך הסקת שהאיזור שמן ולכן הוא רוצה לחטב(כמו ההבנה של טל).
אולי באמת החשיבה שלו מוטעת,אבל אם הוא רואה לנכון לעבוד על האלכסונים גם אם הוא אחוז קטן מהאוכלוסיה שהאלכסונים שלו לא מתפתחים כל כך והבטן כן(מה גם שהוא צידד בעניין),אז שינסה לעבוד עם התרגילים,סה"כ האלכסונים והתרגילים האלה הם לא עמודי התווך בתוכנית אימונים שלו אלא רק תוספת שיכולה לעבוד עליו אם הבעיה היא בגודל של השריר בלבד(ולא אחוז שומן).
כמו שמתאמנים עובדים על טרפזים למרות שהוא עובד חזק בהרבה תרגילי כתפיים וגב,ככה,בזעיר אנפין,גם האלכסונים יקבלו עבודה קטנה.
אני מקווה שהצלחת לראות את הזווית שממנה אני חושב כי כל התגובות המתרוממות לפניך היו מיותרות לחלוטין.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט