צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-02-07, 23:41   #4
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kma_2
אמממ לא הם 1.5 אחוז כל אחד פשוט זה 200מל כל אחד...ה0 אחוז פשוט מחרפן אותי יש לי גבול לכמה סבל אני מסוגל לקחת מבחינת טעם...בנוגע לשומן איך הסקתה שהכל שומן רווי?! זה לא חומוס אחלה דבר ראשון...בחומוס מתוך 5ג שומן 1ג זה שומן רווי ובנוגע להרגלים ירדתי בהקפי מותנים והכל אבל הבעיה שזה היה בתקופה שעבדתי בעבודה די פיזית שגם עזרה לי לשרוף קלוריות...עכשיו אני לא עובד בנתיים (טיפה חופש) אז היתי חייב לקצץ בקלוריות כי מתי שעבדתי..(7-10 שעות ביום של עבודה פיזית יצאתי מזיעה מכל יום עבודה) אכלתי 2000-2100 קלוריות עכשיו אני לא עובד וואלה אני יודע שאני עושה משהו פזיז...אבל אני רוצה תוצאות יותר מהירות אין לי בעיה לעבד מסת שריר תודה לאל הגנים שלי מאפשרים לי לעלות משקל כמו משוגע ומקסימום יש תוספים שועזרים לזה אם ויקרה הצורך...המטרה כרגע לרדת באחוז שומן!!! אני רוצה לראות ריבועים שוב!! ולא איכפת לי באיזה מחיר!...
חבל... תאמת זה לא כזה נמוך הקלוריות שלך אבל בתור התחלה זה לא מומלץ כי אחרי זה לא יהיה ממש ממה לקצץ והאחוזים האחרונים יהיו ממש איטיים ומעפנים כי הגוף התרגל ואם תוריד עוד תאבד שריר..
בכל מקרה למה שלא תעשה אירובי בתדירות גבוה יותר במקום העבודה הפיזית...
בקשר למה הסקתי שרוב השומן בתפריט אצלך הוא רווי בגלל שכל הגבינות 3% , וה1.5% והחלב זה הכל ברובו רווי ...
בקשר ליוגורטים של ה0% מה הבעיה ביוגרטים עם פירות? , לא הנקיים לדעתי יש טעמים שיותר טובים מטעמים של 3% , כגון תות או דובדבן וכדומה...
בכל מקרה תוסיף שומן איכותי לתפריט , אגוזי מלך/שמן זית/שקדים/אבוקדו וכדומה..
ואני יודע שזה לא חומוס אחלה עדיין מבחינת קלוריות למה שאתה מכניס לפה עדיף לאכול משהו אחר..
גם לדעתי בין האנאירובי לאירובי אל תאכל זה יוצא אימון כללי של שעה ו30-40 דקות אין טעם לאכול בין לבין,
שיהיה בהצלחה
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט