ציטוט:
פורסם במקור על ידי psycat1640
תשמע לא ציפיתי לתגובה מהירה כל כך תודה. P90x זאת תוכנית שעובדת על הכל בבית בדגש על שכיבות שמיחה ומתח. בתוכנית יש הכל מהכל ואני נהנה ממנה ולא מוציא כסף שאין לי על חדר כושר חייל ג'ובניק מת 350 שקל בקושי שורד.
מזאת אומרת 10 סטים עם משקל גבוה? איך מוסיפים משקל בשכיבות שמיחה ומתח ? תיק או עדיף חגורה למתח ועליה לשים משקל?
|
אני לא מבין כל כך בתוכנית הזאת (למרות ששמעתי עליה) אז אני לא יכול להיות עוזר אפקטיבי. אני דבור שאמור להיות רשום לך כמה סטים וחזרות צריך להיות שם, ואם כתוב שם 30 חזרות אז זה כנראה מה שצריך להיות, אם לא ואתה בחרתה לעשות 30 חזרות, אז תלוי במטרות שלך. אני מניח שאתה רוצה לפתח מאסה? אז חזרות נמוכות זה בשבילך (למרות שקשה לי להאמין שאתה תגיע לתוצאות מרשימות כל כך)
לגבי העלאת משקל...לא יודע, אני בעצמי מנסה למצוא פתרון לבעיית העלאת משקלים במתח (ראיתי אחד שלבש חגורה, קשר אליה תיק ושם בתוכו משקולות, וכאלה ששילבו רגלים וביקשו מפרטנר שישימו להם דאמבלים) תהיה יצירתי, לא ממש יכול לעזור לך בזה..