ציטוט:
פורסם במקור על ידי eden.b.
אם אתה לא יכול לאכול באמצע עבודה (למרות שאני לא מאמין, על פי חוק חייבים לתת לך הפסקה לאכול ואם כן נותנים לך קח לך מהבית קופסא עמוסת אוכל ותאכל^^) אז תשלים בבית, זה לא משנה מתי אתה אוכל העיקר תאכל את כל התפריט שלך לפני שאתה נופל למיטה ופשוט תדאג לאכול לפני האימון כדי שיהיה לך כח להתאמן חזק^^
|
אני לא יכול לאכול באמצע העבודה כי פשוט אין לי זמן
ממש ככה אין זמן
אני יכול לאכול לפני המשמרת ו\או בסוף המשמרת
אין הפסקות כי תמיד יש עבודה
וגם לא ממש מגיע לנו כי 90% מהמשמרות הם 6\7 שעות
וכשאתה מועסק בשוק הבלתי מקצועי אל תחפש את החוק שיגן עליך
כי אתה לגמרי בר החלפה ולהעיף את התחת שלך זה קל מאוד
ציטוט:
פורסם במקור על ידי eden.b.
נתתי לך את עצמי כדוגמא, גם לי אין זמן יש ימים שאני עד 12-1 בלילה על הרגליים מהבוקר...
ומה הבעיה במשמרות? גם אני ככה... פשוט קובע עם הבוס ולפעמים הוא מתקשר אלי ואומר לי עדן בוא תבוא לעבהוד ניתקעתי בלי עובד ואני בא.
תשמע אתה לא האדם היחידי שעובד ושומר על תזונה נכונה ואימונים עצימים יש עוד 1000 אנשים כמוך.
ומבחינת מזומנים זה כל אחד והכיס שלו.. אני לא ייכנס לך לכיס, תנסה לעמוד במה שאתה יכול מבחינה כספית אבל אל תשכח שיש גם חיים חוץ מעבודה, לימודים, אימונים וכו'... (אמר זה שכל היום לומד, עובד ומתאמן)
|
בתכלס אני מרים ידיים כי זה 80% כסף 20% זמן
זתאומרת שאני מוכן להקריב את הזמן שיש לי אבל אני לא מוכן להקריב את חצי מההכנסה שלי
כאילו כן אני מאוד מאוד מעוניין בריבועים בבטן וידיים מנופחות אבל לא כשזה בא על חשבון השכר דירה שלי ו\או טיפולי השיניים שלי שמגיעים לכמעט 20 אלף ו\או הכסף שאני חוסך ללימודים וכד'
אתה רק בן 17 אין לך יותר מדי דאגות כספיות
תחשוב שעכשיו אני לוקח לך כל חודש 3500 ש"ח מהכיס בנוסף למה שאתה כבר מוציא עכשיו
אתה באמת חושב שתיהיה מסוגל להמשיך להתאמן ?