ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
התנועות הן אותן תנועות, לא משנה אם הן עם משקל או לא, כמו שאתה יודע בתור מאמן כושר מוסמך ומבין אנחנו יכולים לבחור את דרגת ההתנגדות. ברוב מקרי בעיות הברכיים הבעיות נובעות מחולשה של המפרקים ו/או השרירים (בעיקר ההאמסטרינגס), והסקוואט המלא הוא הדרך הכי טובה ליצור פטלה, גידים רצועות ושרירים חזקים באיזור. כמו שהבחור למעלה אמר, יש מקרים קיצוניים אבל לרוב אנשים לא יעשו את זה מפחד או מעצלות.
|
נכון ולא נכון , בהקשר לברכיים , נכון מאד כחלק מהפיזותרפיה שהייתה לי , נתנו לי מכוון רחב של תרגילים שהיה עליי לבצע ופעם בשבוע עשיתי סקוואט עם משקל גוף , בכדי לחזק את הברכיים והשרירים שסיביבם...
לגבי פריצות דיסק , אין ויכוח סקוואט הוא מסוכן בכל טכניקה. פריצת דסק מונעת ממך להתכופף כמו שצריך עם משקל גוף שלא לדבר על יצירת עומס מיותר על ידי משקל על הצוואר.
יש דרגות של פריצות דיסק ואני אישית , עושה סקוואטים קלים כרגע ללא בעיה בטכניקה נכונה עם חגורת גב, עוד לא חוויתי כאבים או אישפוזים (עדיין...)
אני מחזק את הזוקפים שלי במטרה שאוכל להתחיל לעשות דדליפט כמו בנאדם .. ולנצל את החדר כושר החדש
אבל בנתיים הכתף שלי מושבתת אני לא מסוגל להתאמן בכלל .. : \
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s
אתה לא יודע לעשות סקוואט, ואני ממש לא מקנה במתאמנים שלך 
|
ראית סרטון עדכני שלו עושה סקוואט ? אם כן , תחלוק איתנו . אם לא , אז אל תצא בהצהרות שווא .