צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-02-10, 14:25   #58
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sasquatch צפה בהודעה
זה הדבר הכי נכון עבורו.
בנוגע למשפט האחרון שלך, בתור מנהל בפורום הזה: תזכיר לי מה ההסמכה שלך (הן בפאן הרפואי והן בפאן המקצועי בתחום האימון), שנות הניסיון שלך, וכמובן, איך לא, כמה אתה מרים.
בפאן אני מלך , איתי הכי הרבה פאן שיש ..

אם כבר אתה מבדר בפן הרפואי או הניסיוני , מניסיון אישי בלבד כאדם שיש לו פריצות דיסק וסחוס שחוק בברכיים , אני אומר לך שלהתחיל עם סקוואטים היה טעות קריטית שביצעתי , כי הגוף שלי היה חלש מכדי להתמודד עם התרגיל . הרי שאדם נכנס לתרגיל ויבצע את הכל נכון , לעולם אינו יכול לבצע הכל לפי הספר.. ובכל החזרות, עם משקל או בלי , זהו חלק מתהליך הלמידה.

גם שהגעתי למצב שביצעתי את התרגיל נכון במשקל שהוא ממש לא רציני, 50 קילו כולל . התחיל להווצר לחץ על הגב שהרגשתי אותו טוב מאד אחרי כל סט ... ושהכאבים של ממש התחילו הבנתי שאין טעם לנסות כרגע סקוואטים רק אחרי שאני אתחזק מעט

וכך עשיתי , היום אני עושה עם משקל גבוה מזה והגב שלי יחסית בסדר.

אינני רופא , וגם לא מאמן כושר ובניגוד אלייך ולכמה חבר'ה פה אני גם לא מתיימר להיות משהו שאני לא.

אתם לא מאמנים , לא רופאים , יש לכם שמן מטקסס שאמר משהו ... ויש כמה חבר'ה עם תוצאות .

אתם לא מתייחסים למצב רפואי , וזורקים בכל חור אם אינך עושה דדליפט או סקוואט אתה לא תגדל , מה קורה לך ..

הקיצר אין פה וויכוח. זה דיבור של ילדים.