צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-02-10, 14:27   #20
sasquatch
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
אתה רוצה שאמנה לך פה כמה קישורים לאשכולות סתומים שאתה פתחת ?
ויש מלא כאלה ...

ויש תוכניות ללא סקוואט ודדליפט לאנשים עם פציעות קודמות , אתה יודע האם יש לו בלטי דיסק או פריצות דיסק בגב התחתון?

אתה יודע אם יש לו בעיות כרוניות בברכיים , או בעיות מפרקים ?

תפסיק לדבר כאילו אתה מבין משהו מהחיים שלך... כי אתה עוד תגרום לאנשים להפצע.

לבחור שפתח את האשכול , כדי לך לקרוא מאמרים על הנושא, יש מגוון תוכניות והסברים על התרגילים המורכבים.. במיוחד על סקוואט ודדליפט..
במידה ויש לך פציעה משמעותית בברכיים ובגב הייתי ממליץ כרגע להתרחק מהסקוואט והדדליפט.. במידה ואלה פציעות שחלפו הייתי ממליץ להתאמן על הטכניקה של תרגילים אלה הרבה זמן לפני שאתה שם משקל על המוט.

ככה או ככה מומלץ לקרוא על תוכניות שונות המשלבות תרגילים מורכבים בלבד, ובמידה ותבחר לא לעשות סקוואט ודדליפט , תוכל למצוא מגוון תרגילים אחר שעובד על איזורים אלה .

בהצלחה

בהצלחה
יש לי ניסיון עם מתאמנים שמבצעים גם סקוואט וגם דדליפט בטכניקה סבירה, עם היסטוריה של בלט דיסק ולא בוכים כמו כמות הילדים בפורום. לרוב אנשים הם פשוט פחדנים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishav1 צפה בהודעה
תאמין לי שאם היית במצב שלי לא היית אומר את מה שאמרת פה.
אני פצוע מעל 6 חודשים בברך,יש לי דלקת במרפק כבר 5 חודשים,הוצאתי מעל 600 שקל על תרופות למרפק וכלום לא עזר,מחר תור לפיזותרפיה בתקווה שיעזור. אני לא אחד שבוכה על פציעה שעוברת אחרי חודש-חודשיים. זה הפך להיות חלק מהחיים שלי,זה מתסכל לקום בבוקר עם פציעות. בן אדם שלא היה במצב שלי לא יכול להבין אותי.
שאלתי שאלה בכלל לא ענית עליה,שאלתי על החשיבות של המורכבים,אתה אומר שהם טובים,אבל בוא תסביר מה יקרה אם הם לא יהיו אצלי בתכנית.

קודם כל תודה,האמת שבעיות ברכים יש לנו לכל המשפחה,ככה שזה דיי גנטי בקטע הזה,בגלל זה אני פתחתי את הפוסט הזה.
פשוט באמת רציתי לדעת,כי זה נשמע בפורום שאי אפשר לגדול בלי סקוואט ודדליפט.
אתה לא יודע לטפל בפציעה במרפק, תרופות ומנוחה לא תורמות לכלום חוץ מלכיס של החברות הגדולות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
זה התרגיל היחיד שתפצע בו בסופו של דבר גם עם טכניקה נכונה... מה שדרך אגב הרבה יותר קשה לביצוע מאשר סקוואט ודדליפט וממש דורשת שנים של תרגול כדי להגיע לביצוע מושלם
בדקת סטטיסטית? סקוואט הוא תרגיל הרבה יותר מסובך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
אם יש לך כאבי רגליים בגלל סקוואט זה אומר שלא עבדת נכון
ותאמין לי אני מרגיש כמוך בדיוק ובגלל זה אני לא עושה דד ליפט ולא חושב שאני אעשה בכלל מתישהו בחיים שלי, אבל על סקוואט אני לא מוותר ואני לא אוותר בשום פנים ואופן תזכור את זה פשוט אסור לך להעביר אימון בלי סקוואט!!!
אתה לא יודע לבצע דדליפט, ככל הנראה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4roxe צפה בהודעה
הוא דווקא די צודק
לי אישית יותר קל לעשות סקוואט נכון מאשר בנץ פרס נכון של פאוור ליפטינג ..זה ממש קשה החרא הזה לשמור על הטכניקה נקייה במשך כל משך הסט.

ולפותח האשכול... אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או שסוף סוף עשיתי תכנית טובה כמו שצריך ..אבל הסיפור פחות או יותר הוא ככה
התאמנתי חודשיים בערך ולא היה כמעט תוצאה אחת. באותם חודשיים התאמנתי רק עם בנץ פרס מהתרגילים המורכבים לא עשיתי לא פרס לא דדליפט וגם עשיתי סקוואט בסמית
שחזרתי מטיול בארצות הברית וקנדה חזרתי והתחלתי את הss שכמובן כולל את הסקוואט בנץ ..פרס ודדליפט

בוא נגיד שזה פעם ראשונה שראיתי את עצמי גודל... הגעתי להיקף 41 חם מהיקף 35 (אפילו פחות) חם בבערך חודשיים שעשיתי תss ..
אז אני מניח שכן.. בלי סקוואט ובלי דדליפט כנראה שלא גודלים כמו שרוצים לגדול

וגם כאחד שסבל בערך שנה וחצי מכאבי ברכיים נוראיים (כאבי ברך אחת יותר נכון) אחרי שעשיתי תכנית ניתור שהרגליים שלי היו ממש לא מוכנות אליה .
שהגעתי אחרי חודשיים ששיחקתי גם כדורסל בטיול די הרבה.. ועדיין כאב לי הברכיים בצורה נוראית שהייתי לוקח משככי כאבים לפני שאני משחק
הגעתי לארץ התחלתי לעשות סקוואט עד שהגעתי לטכניקה נכונה והיום אני בקושי מרגיש כאב בברך 555 בלי עין הרע (יש פה ושם שאני עושה תנועה חדה מדי אבל עדיין אני כלכך מרגיש הקלה מפעם שבקושי יכלתי לעלות מדרגות )
ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
אני מסכים שבנץ זה התרגיל הכי קשה לביצוע, בהנחה שמיישמים טכניקה מלאה
אני גם מסכים שזה התרגיל שגורם להכי הרבה פציעות כרוניות עם טכניקה "מקובלת"

אתה לא תרגיש את זה עכשיו אבל אתה תרגיש את זה עוד 10 שנים
ופציעות כרוניות זה משהו שמאוד קשה להיפטר ממנו
אם הסקוואט יותר קל לכם מבנץ' אז כנראה שאתה מרים משקלים מצחיקים בסקוואט. בנץ' הוא תרגיל פשוט יחסית מבחינה טכנית, בהשוואה לסקוואט, לדדליפט ולהרמות האולימפיות.

לגבי האמירה שנפצעים בבנץ' יותר - ובכן, זה בעיקר בגלל שמפרק הכתף הוא מבחינה אנטומית יותר מועד לפציעות מאשר מפרקים אחרים בגוף.
sasquatch מנותק   הגב עם ציטוט