צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-01-10, 15:47   #36
4roxe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אנדרוליזם צפה בהודעה
אם אתה שוקל 40 זה באמת מכובד ואתה יכול להעבור לתוכנית מתקדמת.
אבל לא ניראה לי שאתה קרוב ל-40 ק"ג -_-
אני גאה רצח בסקוואט הזה כי עליתי בו עם טכניקה מצוינת( גם מה שרק לפני חודשיים היה לי כולה 50 קילו סקוואט והרגליים שלי קיבלו עובי מטורף שבוקסרים שהיו ענקיים עליי נהיו בוקסרים צמודים ואף מכנס לא עולה עליי יותר..וגם זה החלק היחידי בגוף שלי שמאז שהתחלתי להתאמן רק בו נוצר סימני מתיחה של העור ) עד לסט של אתמול שפשוט התפרקתי כי הגב התחתון כאב לי כלכלך שלא יכלתי לעשות כלום

מה שהיה שהתחלתי תתכנית עם בנט אובר במקום מתח נוצר לי עומס ענקי עלהגב התחתון. הידיים שלי הם החלק הכי מפותח בגוף שלי ובבנט אובר הרמתי משקלים שכנראה הגב התחתון ממש לא יכל לעמוד בהם והיה נורא קשה לי להשאיר את הגב כעור וישר בבנט אובר

סקוואט ודדליפט העלתי סרטונים לפה אם תחפשו תמצאו אם לא באלכם לחפש אני יביא אותם שוב ..
בסקוואט- היה בעיה שאני מוציא תברכיים ואת זה תיקנתי עבדתי על ז המון זמן . גם אם הייתי מוציא תברכיים הייתי מרגיש כאבי ברכיים (כמו שהרגשתי בזמן שעשיתי סקוואט לא נכון עם ברכיים החוצה).
בדדליפט- הבעיה היחידה הייתה שאני מוריד את המוט לא קרוב אל הרגליים בכלל. ואת זה גם תיקנתי החדר משקלים חופשי שלנו במכון מלא במראות שאפשר לראות את הטכניקת דדליפט שלך מכל צד אז עברתי המון על סרטונים בדקתי עם 2 מדריכים שונים והשוותי את עצמי לסרטונים וזה היה טוב לגמרי יכול להיות שיש בחלק מהטווח תנועה משו שאני לא רואה? אני מרגיש שבעליה של הדדליפט מהרצפה ..ההרמה.. לא ראיתי סרטונים ממש שמסבירים ממה נובע התנועה..מיישור של הרגליים ואז הרמה של הגב ..או הכל ביחד

עכשיו מה אתם הייתם עושים אתם? הולכים לבדוק אצל אורטופד רק בגלל שהדדליפט הוא זה שגורם לכם לכאבי גב האלה? ( כי אני יודע שהורד'תי את הדדליפט מהתכנית לשבוע בגלל כאבים בלתי נסבלים הגב הרגיל פשוט כמו חדש. ושחזרתי שוב חזרו גם הכאבים )

והעבודה שלי היא פריקת סחורה אז אני צריך להוריד דברים מהמשאית אל העגלות ואז להתכופף הרבה אז זה עושה לי במיוחד אחרי אימון כבד( ביחס אליי כמובן כן? ) זה יוצר לי ממש כאבי גב תחתון מטורפים

נערך לאחרונה על ידי 4roxe, 01-01-10 בשעה 15:51.
4roxe מנותק   הגב עם ציטוט